“Άλυτη”: Η ελληνική ταινία που σαρώνει σε Ελλάδα και Αμερική

“Άλυτη”: Η ελληνική ταινία που σαρώνει σε Ελλάδα και Αμερική
Άλυτη Youtube

Ο πρωταγωνιστής, Προμηθέας Αλειφερόπουλος και ο σκηνοθέτης, Μίνωας Νικολακάκης μιλούν για την ταινία "Άλυτη", που φέρνει στο φως άγνωστες ιστορίες της ελληνικής επαρχίας.

Ο ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος και ο σκηνοθέτης Μίνωας Νικολακάκης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ “ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ”, όπου μίλησαν για την ταινία “Αλυτη”, μια ταινία που φέρνει στο φως γνωστές και άγνωστες ιστορίες της ελληνικής επαρχίας.

Ο πρωταγωνιστής της “Άλυτης”, Προμηθέας Αλειφερόπουλος μιλώντας για τα γυρίσματα της ταινίας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Αρκαδία, έκανε λόγο για δύσκολες συνθήκες, μιας και τα γυρίσματα απαιτούσαν λήψεις σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς σήμα και χωρίς πολλά μέσα.

“Μια δύσκολη εμπειρία, ένας μαραθώνιος, 5 εβδομάδες πάνω στο βουνό, χωρίς σήμα, χωρίς κανέναν δικό σου, όλη μέρα γύρισμα, αλλά ένα ταξίδι απίστευτο, έντονο και μοναδικό”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο σκηνοθέτης Μίνωας Νικολακάκης, εν συνεχεία, μιλώντας για τις απαιτήσεις των γυρισμάτων τόνισε ότι “η ταινία γυρίστηκε μέσα σε έναν μόλις μήνα, τον Μάιο του 2018”.

“Μπορεί η ταινία να γυρίστηκε μόλις σε έναν μήνα, αλλά στο μυαλό μου έμοιαζε σαν 1,5 χρόνο, γιατί ήταν πολύ πυκνή διαδικασία.. Ειδικά εφέ, μακιγιάζ μέσα σε ένα δάσος.. Μια τρομερά πυκνή διαδικασία..”, δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Η πλοκή της ταινίας

Μετά την απώλεια του πατέρα του, ένας νεαρός γιατρός ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο χωριό για το αγροτικό του. Εκεί συναντά μια μυστηριώδη γυναίκα, σημαδεμένη από μια παράξενη δερματική πάθηση, που κάνει το δέρμα της να μοιάζει με φλοιό δέντρου, την οποία αποφασίζει να βοηθήσει και άθελά του να πέσει σε μια παγίδα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα