Αντόνιο Μπαντέρας: Και ο Κώστας Σόμμερ στην ταινία – Καρέ από τα γυρίσματα

Αντόνιο Μπαντέρας: Και ο Κώστας Σόμμερ στην ταινία – Καρέ από τα γυρίσματα
Ο Αντόνιο Μπαντέρας στα γυρίσματα της ταινίας του στη Θεσσαλονίκη Glomex

Στα βραδινά γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας συμμετείχε ο Κώστας Σόμμερ. Οι σκηνές στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης.

Ολονύχτια γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη είχε το καστ της ταινίας “The Enforcer” με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas το βράδυ της Τετάρτης (30/06). Μάλιστα, για τις ανάγκες του χολιγουντιανού φιλμ, τμήμα του Περιφερειακού Θεσσαλονίκης είχε κλείσει και άνοιξε ξανά τα ξημερώματα της Πέμπτης (01/07), όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

Στον Περιφερειακό γυρίστηκε μια σκηνή καταδίωξης, ενώ στο σημείο βρέθηκε και το επιβλητικό μαύρο muscle car “Barracuda”, το οποίο θα οδηγεί ο γνωστός ηθοποιός στην ταινία. Σε καρέ που κυκλοφόρησαν, βλέπουμε το “Barracuda” φορτωμένο πάνω σε μια νταλίκα και γύρω του εγκατεστημένες κάμερες και φώτα.

Ο Antonio Banderas έλαβε τις οδηγίες της παραγωγής, καθώς για τις ανάγκες των γυρισμάτων, διανύει μια απόσταση ενός χιλιομέτρου μέσα το muscle car. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετός ήταν και ο κόσμος που είχε μαζευτεί στην περιοχή προκειμένου να παρακολουθήσει τα γυρίσματα.

Στην ταινία θα συμμετέχει και ένας Έλληνας ηθοποιός, που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίος πραγματοποίησε γυρίσματα χθες το βράδυ. Ο ίδιος βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, ενώ μοιράστηκε καρέ από τις σκηνές στα stories του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το Σάββατο (03/07) τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα