Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο Ricky Gervais επιστρέφει ως παρουσιαστής για 5η φορά

Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο Ricky Gervais επιστρέφει ως παρουσιαστής για 5η φορά
Ο Ricky Gervais στις Χρυσές Σφαίρες το 2016 Jordan Strauss/Invision/AP

"Για μία ακόμη φορά, μου έκαναν μια πρόταση που δεν μπορώ να αρνηθώ. Αλλά αυτή είναι η τελευταία φορά που το κάνω", δήλωσε ο Ricky Gervais. Η 77η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου 2020.

Ο κωμικός Ricky Gervais επιστρέφει για πέμπτη φορά ως οικοδεσπότης των Χρυσών Σφαιρών, όπως ανακοινώθηκε από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ το πρωί της Τρίτης.

“Για μία ακόμη φορά, μου έκαναν μια πρόταση που δεν μπορώ να αρνηθώ. Αλλά αυτή είναι η τελευταία φορά που το κάνω, κάτι που θα μπορούσε να κάνει διασκεδαστικό εκείνο το βράδυ”, ανέφερε ο Gervais σε δήλωσή του.

Ο πρόεδρος της HFPA, Lorenzo Soria, δήλωσε: “Όταν ο Ricky Gervais βρίσκεται στο “τιμόνι” των Χρυσών Σφαιρών, μπορούμε πάντα να περιμένουμε το απροσδόκητο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το δούμε όλο αυτό να ξεδιπλώνεται στις 5 Ιανουαρίου!”.

Η Sandra Oh και ο Andy Samberg έκαναν το ντεμπούτο τους ως συμπαρουσιαστές των Χρυσών Σφαιρών του 2019. Η τηλεοπτική μετάδοση του NBC κατά μέσο όρο έφτασε τα 18,6 εκατομμύρια τηλεθεατές εκείνο το βράδυ.

Ο Gervais παρουσίασε τις σφαίρες από το 2010 έως το 12 και επέστρεψε το 2016.

“Υπάρχει πάντα μια ηλεκτρική ενέργεια στο δωμάτιο, όταν ο Ricky ανεβαίνει στη σκηνή των Χρυσών Σφαιρών. Η επιστροφή του ως “κύριος” της τελετής είναι πολύ αναμενόμενη “, δήλωσε ο πρόεδρος του NBC Entertainment, Paul Telegdy. “Κάνει το βράδυ να είναι απροσδόκητο. Ανυπομονούμε να δούμε “κρύβει” φέτος στο μανίκι του “, πρόσθεσε.

Η 77η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα παρουσιαστεί στο NBC στις 5 Ιανουαρίου 2020 από το Beverly Hilton στο Beverly Hills. Τα βραβεία είναι χωρισμένα σε 25 κατηγορίες, με τα 14 να αφορούν τον κινηματογράφο και τα 11 την τηλεόραση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα