Η Τζένιφερ Άνιστον βαρέθηκε την πολιτική ορθότητα

Η Τζένιφερ Άνιστον βαρέθηκε την πολιτική ορθότητα

Η Τζένιφερ Άνιστον νιώθει επιτέλους πιο ελεύθερη από ποτέ. Και μιλάει για τα πάντα: από το γάμο της μέχρι τις ταινίες για τις οποίες ντρέπεται και το χιούμορ που έχει χαθεί λόγω υπερβολικής πολιτικής ορθότητας (Pics)

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Είναι ειρωνικό πως όλοι ασχολούνται σήμερα με το γεγονός πως η Τζένιφερ Ανιστον αποφάσισε να παραδεχτεί πως υπάρχουν ταινίες που έχει κάνει για τις οποίες ντρέπεται και πως θα ήθελε περισσότερους «προκλητικούς» ρόλους, ενώ η συνέντευξη στην οποία δηλώνει αυτά και πολλά άλλα, είναι δημοσιευμένη στο Harper’s Bazaar, με αφορμή το  «Mother’s Day» – μια ακόμη τέτοια ταινία από αυτές που συνεχίζει μάλλον ασυνείδητα να γυρίζει.

Από την άλλη, η ίδια περνάει υπέροχα: λατρεύει την ηλικία της (το έχει ξαναπεί) και το συζυγό της (το έχει ξαναπεί), νιώθει έτοιμη να κάνει διαφορετικά πράγματα (το έχει ξαναπεί) και μια που πήρε φόρα είπε να χτυπήσει και λίγο την πολιτική ορθότητα που την κάνει να βαριέται (αυτό το λέει για πρώτη φορά). Δεν αναφέρει τα «Φιλαράκια» (;) και ταυτόχρονα φωτογραφίζεται με αετούς και σε νερά, σε κλασικές πόζες Τζένιφερ Ανιστον.

 

Διαβάστε ακόμη: Η Μέριλ Στριπ είναι η χειρότερη τραγουδίστρια στον κόσμο στο «Florence Foster Jenkins» του Στίβεν Φρίαρς

Υπήρχε μια εποχή που δούλευα και δούλευα και δούλευα. Και μου άρεσε. Απλά προσπαθώ να είμαι κάπως πιο επιλεκτική. Είμαι λιγάκι από αυτούς που θέλω να ευχαριστώ τον κόσμο. Πρέπει να σταματήσω. Για μερικές από τις ταινίες που έχω κάνει σκύβω λίγο το κεφάλι από ντροπή.

Μπορώ πια να κάνω άλλα πράγματα. Νιώθω μια ελευθερία που δεν ένιωθα απαραίτητα και νωρίτερα στη ζωή μου. Επίσης, πρέπει να αρχίσεις να παίρνεις ρίσκα σε μια βιομηχανία που είναι πολύ ανασφαλής με τους ανθρώπους που ρισκαρουν. Ο κόσμος ξεχνάει ποιοί είναι οι ηθοποιοί. Σου λένε πως είσαι πολύ γνωστός για να παίξεις αυτό το ρόλο. Δεν μπορείς να εξαφανιστείς στο ρόλο. Και εγώ λέω: “Δώστε μας την ευκαιρία και θα εξαφανιστούμε” .

 

Διαβάστε ακόμη: Στη ShondaLand στηρίζουν Χίλαρι Κλίντον

Νιώθω καλύτερα στα 40 μου χρόνια. Οχι μόνο νιώθω καλύτερα σωματικά, αλλά και διανοητικά. Γιατί στα 20 δεν έχεις ιδέα για τίποτα. Στα 30 προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται. Μετά φτάνεις στα 40 και είσαι του στιλ: “Α, τώρα κατάλαβα”. Υπάρχουν γυναίκες που αγγίζουν τα 50 και είναι σοκαριστικά υπέροχες. Απλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τον εαυτό μας.

Νομίζω πως όλοι είναι τόσο φρικαριστικά πολιτικά ορθοί τελευταία. Εχει γίνει ένα τεράστιο βάρος. Μου αρέσει να κάνω αστεία και είμαι τυχερή γιατί ο Τζάστιν είναι ο πιο αστείος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και κάνουμε ο ένας τον άλλον να γελάει. Το γέλιο είναι ένα από τα πιο σπουδαία κλειδιά για να μείνεις για πάντα νέος.

Η συζυγική ζωή είναι τόσο φυσιολογική και αστεία. Δεν νιώθω διαφορετικά. Νιώθαμε παντρεμένοι για τόσο πολύ καιρό… Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτόν.

 

Διαβάστε ακόμη: Αν είναι εμφύλιος ας είναι κάπως έτσι! Νέο επικό τρέιλερ για το «Captain America: Civil War»

(Πηγή: Flix)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα