Michael: Ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον θα υποδυθεί τον “Βασιλιά της Ποπ” στην ταινία για τη ζωή του

Michael: Ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον θα υποδυθεί τον “Βασιλιά της Ποπ” στην ταινία για τη ζωή του
AP Photo

Ο 26χρονος Τζαφάρ Τζάκσον είναι ο "εκλεκτός" πρωταγωνιστής του "Michael", της βιογραφικής ταινίας για τη ζωή του θρυλικού καλλιτέχνη.

Στο πρόσωπο του Τζαφάρ Τζάκσον (Jaafar Jackson), ανιψιού του Μάικλ Τζάκσον και μετά από “παγκόσμια αναζήτηση” βρέθηκε ο “εκλεκτός” πρωταγωνιστής για την αφιερωματική ταινία “Michael” που θα μεταφέρει τη ζωή του “Βασιλιά της Ποπ” στη μεγάλη οθόνη.

Πρόκειται για τον γιο του τραγουδιστή και μέλους των Jackson 5, Τζερμέιν Τζάκσον (Jermaine Jackson), του μεγαλύτερου αδερφού του Michael, ο οποίος θα έχει και τον πρώτο του πρωταγωνιστικό κινηματογραφικό ρόλο σε ηλικία 26 ετών.

Την επιλογή του έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά (Antoine Fuqua) –γνωστός από τα φιλ “Training Day”, “The Equalizer” και Emancipation – ενώ ο ίδιος ο Τζαφάρ Τζάκσον δήλωσε πως είναι “τιμή μου που ζωντανεύω την ιστορία του θείου μου, Μάικλ”.

Από την πλευρά του, ο παραγωγός της ταινίας, Γκράχαμ Κινγκ (Graham King), που είχε βάλει την υπογραφή του και στη βραβευμένη με Όσκαρ βιογραφικής ταινίας των Queen “Bohemian Rhapsody” ανέφερε πως χρειάστηκε να αναζητήσει σε ολόκληρο τον κόσμο τον ηθοποιό που θα ενσάρκωνε τον ρόλο του θρυλικού καλλιτέχνη.

“Γνώρισα τον Τζαφάρ πριν από δύο χρόνια και ενθουσιάστηκα από τον τρόπο που ενσαρκώνει το πνεύμα και την προσωπικότητα του Μάικλ. Ήταν κάτι τόσο δυνατό που ακόμη και μετά από παγκόσμια έρευνα, ήταν ξεκάθαρο πως αυτός έπρεπε να αναλάβει αυτόν τον ρόλο”.

Η μεταφορά στον κινηματογράφο της ζωής του Βασιλιά της Ποπ”, έρχεται μετά το μιούζικαλ “MJ” στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ το 2022 με εισπράξεις πάνω από $83 εκατ. σύμφωνα με τον Guardian.

Σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα του “Michael” γίνονται με ένα μέρος της περιουσίας του Μάικλ Τζάκσον, γεγονός που ενδεχομένως επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα απεικονίζεται η ζωή του, όπως και το αν θα θίξει ή όχι οποιεσδήποτε από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών που ασκήθηκαν εναντίον του τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής του όσο και μετά τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα