Ο πραγματικός, ο original Bumblebee ήταν “σκαραβαίος”

Ο πραγματικός, ο original Bumblebee ήταν “σκαραβαίος”
Οι πρώτες εικόνες από την ταινία "Bumblebee"

Το ολοκαίνουριο τρέιλερ του prequel από τον κόσμο των Transformers

Το πρώτο prequel στο franchise των ‘Transformers’ από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη, Travis Knight (‘Kubo and the Two Strings’), για την ιστορία του πιο αξιαγάπητου μηχανοκίνητου ήρωα, του Bumblebee έχει ξεκινήσει ήδη την πορεία του για την μεγάλη οθόνη.

Ο κίτρινος Transformers, των Ότομποτς, είναι πάντα ο βασικός συνδετικός κρίκος μεταξύ των ανθρώπων και των μηχανών, ενώ ακόμη και στις προηγούμενες κινηματογραφικές υπερπαραγωγές, ήταν ο Bumlbebee που αναλάμβανε να υποδεχτεί στο εσωτερικό του τους πρωταγωνιστές.

Το πρώτο πόστερ της ταινίας Bulmblebee που αναμένεται στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα Paramount Pictures

Με την επίσης υποψήφια για χρυσό αγαλματάκι Hailee Steinfeld στον ρόλο της Charlie, η ταινία δίνει μια πρώτη γεύση για όσα θα δούμε στους κινηματογράφους εκεί κατά τα Χριστούγεννα. Μια νεαρή έφηβη, πίσω στην δεκαετία του ’80 και συγκεκριμένα στα 1987, παίρνει ένα απίθανο, ιδιαίτερο και vintage (ακόμη και για τα ’80s) δώρο. Ο κίτρινος σκαραβαίος θα χρειαστεί δουλειά για να γίνει και πάλι αστραφτερός και λειτουργικός, ωστόσο στην πορεία, η Τσάρλι θα ανακαλύψει πως κάτω από την σκουριασμένη λαμαρίνα του κρύβονται πολλά περισσότερα.

Πολύ πριν ο Bumblebee μετατραπεί σε στιβαρή και αμερικανική Σεβρολέτ Καμάρο, υπήρξε ένα ταπεινό, αλλά πάντα στιλάτο “κατσαριδάκι”. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης των ταινιών Transformers σημειώνει πως απέρριψε την εκδοχή του σκαραβαίου, καθώς του θύμιζε πολύ μια άλλη θρυλικά σειρά ταινιών, εκείνη του “Χέρμπι” του ζωντανού αυτοκινήτου αγώνων με το νο. 53 που ήταν φυσικά Volkswahgen Beetle.

Η χρονολογία άλλωστε στην οποία τοποθετείται με αριστοτεχνικό τρόπο στην περίοδο, δύο χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του χαρακτήρα σε κάποιο από τα έντυπα που εξιστορούσαν τις ιστορίες των Transformers.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα