Ο Τέρενς Μάλικ χορεύει (κάτι σαν) two-step!

Ο Τέρενς Μάλικ χορεύει (κάτι σαν) two-step!

Για τους σκοπούς της νέας του ταινίας, ο Τέρενς Μάλικ επισκέφθηκε δυο διαδοχικές χρονιές το φεστιβάλ μουσικής Austin City Limits στο Οστιν του Τέξας. Δείτε τι προέκυψε

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Κάτι έχει αλλάξει με τον Τέρενς Μάλικ: όχι απλώς γυρίζει τη μία ταινία μετά την άλλη, όχι απλώς εμφανίζεται σε φωτογραφίες και βίντεο, αλλά τώρα τον βλέπουμε και να τα σπάει στην πίστα!

Για τα δικά του μέτρα, βέβαια, τα μέτρα ενός δημιουργού που ως τώρα μας είχε μάθει σε ύφος ερημίτη και με ελάχιστη παραγωγικότητα. Όχι πια! Ο Τέρενς Μάλικ δουλεύει σε πολλά projects παράλληλα. Παρουσίασε στο Φεστιβάλ Βενετίας το «To the Wonder», που θα βγει στην Ελλάδα θεωρητικά τον Απρίλιο.

Ταυτόχρονα, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Knight of Cups», που παρακολουθεί την ιστορία ενός άντρα που έχει πέσει θύμα των πειρασμών, της διασημότητας και της ασυδοσίας του, με πρωταγωνιστές τους Κρίστιαν Μπέιλ, Νάταλι Πόρτμαν, Κέιτ Μπλάνσετ και Ιζαμπελ Λούκας.

Και ταυτόχρονα, ήδη από πέρσι, γυρίζει την επόμενη ταινία του, που λεγόταν «Lawless» και τώρα δεν έχει τίτλο, με παραπλήσιο καστ και σύνδεση στην πλοκή. Για τους σκοπούς αυτής της ταινίας, ο Τέρενς Μάλικ επισκέφθηκε δυο διαδοχικές χρονιές το φεστιβάλ μουσικής Austin City Limits στο Οστιν του Τέξας.

Από την παραμονή του στην πόλη προέκυψε και το παρακάτω βίντεο, που τράβηξε περαστικός, όπου ο Τέρενς Μάλικ διασκεδάζει σ’ ένα τεξανό μπαρ που λέγεται The Broken Spoke και κάνει και τη βόλτα του στην πίστα αγκαλιά με τη σύζυγό του, Αλεξάντρα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

«To The Wonder» του Τέρενς Μάλικ: Το Δέντρο της Ζωής, η επιστροφή...

Το «Knight of Cups», το πρώην «Lawless», ο Μάικλ Φασμπέντερ και ο πολυάσχολος Τέρενς Μάλικ!

SHARE:

24Media Network