Ποιο “Avengers”; Το “Avatar” (ξανά) η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών

Ποιο “Avengers”; Το “Avatar” (ξανά) η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών

Επιστροφή στην κορυφή των πιο κερδοφόρων ταινιών όλων των εποχών έκανε το "Avatar", αφήνοντας πίσω το "Avengers: Endgame".

Για άλλη μία φορά, η ταινία Avatar” βρέθηκε στην πρώτη θέση ως η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών, αφήνοντας πίσω το “Avengers: Endgame”, το οποίο το 2019 είχε βρεθεί πρώτο.

Συγκεκριμένα, το “Avatar” είχε συγκεντρώσει συνολικά $2,7897 δισεκατομμύρια, ενώ το “Avengers: Endgame” απέφερε $2,7902 δισεκατομμύρια παγκοσμίως. Ωστόσο την περασμένη Παρασκευή η Κίνα, στα πλαίσια μίας κίνησης για να βγάλει τον κόσμο από το σπίτι έπειτα από την πανδημία του κορονοϊού, αποφάσισε να κυκλοφορήσει ξανά στους κινηματογράφους το αριστούργημα του James Cameron, κάτι που έδωσε νέα ώθηση στην ταινία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η ιστοσελίδα deadline, μέσα σε μόλις 2 μέρες έχει ήδη κάνει πωλήσεις της τάξεως των 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο παραγωγός της ταινίας, Jon Landau, δήλωσε το εξής: “Είμαστε πολύ περήφανοι που κατακτήσαμε αυτή τη σημαντική θέση, ωστόσο ο Jim και εγώ είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι που η ταινία επιστρέφει στους κινηματογράφους μέσα σε αυτή την πρωτοφανή περίοδο και γι΄αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Κινέζους φαν μας για την υποστήριξη. Δουλεύουμε σκληρά για τις επόμενες ταινίες Avatar και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε με τον κόσμο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα