Πότε τελειώνει το αγαπημένο μας Game Of Thrones; Τι λεει ο συγγραφέας του

Πότε τελειώνει το αγαπημένο μας Game Of Thrones; Τι λεει ο συγγραφέας του

O συγγραφέας του «Game of Thrones» δεν έχει ιδέα ποιο θα είναι το μέλλον της πιο διάσημης τηλεοπτικής σειράς της εποχής μας.

Γράφοντας στο προσωπικό του blog, ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν δεν έλυσε το μυστήριο γύρω από το πόσο τελικά θα διαρκέσει το «Game of Thrones» και πόσοι κύκλοι θα χρειαστούν για να ολοκληρωθεί ο... κύκλος του αίματος γύρω από τον πολυπόθητο θρόνο.

«Αυτό που ξέρω είναι πως ο Ντέιβιντ (Μπένιοφ) και ο Νταν (Γουάις) έχουν δηλώσει πως η σειρά θα ολοκληρωθεί σε επτά σεζόν... Επίσης ξέρω πως το HBO θέλει η σειρά να κρατήσει περισσότερο απ' αυτό. Το ήξερα από την αρχή, από την ημέρα που προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, όταν σε ένα γεύμα με το ΗΒΟ μου δήλωσαν πως θέλουν η σειρά να κρατήσει για δέκα χρόνια. Τα δέκα χρόνια μου φάνηκαν μια χαρά.»

Πότε τελειώνει το αγαπημένο μας Game Of Thrones; Τι λεει ο συγγραφέας του

Το αφεντικό του ΗΒΟ, Μάικλ Λομπάρντο δήλωσε πως η προοπτική να τελειώσει το «Game of Thrones» σε επτά κύκλους είναι κάτι το «τρομακτικό»: «Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτού που κάνουμε. Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι με τον Ντέιβιντ και τον Νταν. Είναι το οραμά τους. Θα ήθελα η σειρά να κρατήσει για δέκα κύκλους ως φανατικός θεατής και παραγωγός του δικτύου; Απόλυτα. Θα μιλήσουμε ειλικρινά μεταξύ μας και θα εξερευνήσουμε όλους τους πιθανούς δρόμους. Αν δεν νιώθουν άνετα να προχωρήσουν μετά τους επτά κύκλους, θα τους εμπιστευθώ πως αυτή είναι η σωστή απόφαση - όσο κι αν με τρομάζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσω μια σειρά μετά από το σημείο όπου οι δημιουργοί της νιώθουν ότι έχουν ολοκληρώσει την ιστορία.»

Διαβάστε και δείτε ακόμη: «Game of Thrones 5»: αυτό είναι το τρέιλερ το καλό

Ο Ντέιβιντ Μπένιοφ με τη σειρά του δήλωσε πως: «Το μόνο που ξέρουμε είναι οι ώρες που έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η ιστορία. Αλλά θα αναζητήσουμε το σωστό timing που θα λειτουργεί για εμάς, για το HBO και περισσότερο απ' όλους για το κοινό.»

Πότε τελειώνει το αγαπημένο μας Game Of Thrones; Τι λεει ο συγγραφέας του

O Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, συνεχίζοντας στο προσωπικό του blog: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που είναι σίγουρο είναι ο έκτος κύκλος. Αυτός είναι ο μόνος που έχει εγγυηθεί το HBO. Μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις για περισσότερες σεζόν μετά από αυτόν, αλλά είναι μόνο υποθέσεις. Περιέργα πράγματα συμβαίνουν στην τηλεόραση και υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που εμπλέκονται σε μια τέτοια απόφαση. Προϋπολογισμοί, συμβόλαια ηθοποιός, νέες σειρές που βρίσκονται σε ανάπτυξη, η τηλεθέαση... Γύρω στο δεύτερο επεισόδιο του έκτου κύκλου, το HBΟ θα παραγγείλει την έβδομη σεζόν ή θα παραγγείλει τις σεζόν επτά και οκτώ. Αλλά ακόμη κι αν παραγγείλει την έβδομη σεζόν μόνο, αυτό δεν σημαίνει ότι η σειρά θα τελειώσει εκεί.»

Δείτε ακόμη: Φόνος, εκδίκηση, αίμα, βυζιά... Το καστ του «Game of Thrones» προσπαθεί να συνοψίσει τη σειρά σε 30 δευτερόλεπτα

Η πιθανότητα μιας ταινίας «Game of Thrones» που θα μπορούσε να είναι η καταληκτική της σειράς παραμένει επίσης στο τραπέζι, με τον Μάρτιν να ενδιαφέρεται για την ιδέα, ίσως περισσότερο κι από κάθε εμπλεκόμενο: «Οταν μου προτάθηκε, ενθουσιάστηκα. Γιατί όχι; Ποιος δεν θα λάτρευε την ιδέα μιας επικής ταινίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων; Και η πρόσφατη επιτυχία της σειράς στις προβολές της στα IMAX έδειξε πως υπάρχει κοινό για μια τέτοια ταινία. Αν το κάνουμε, ο κόσμος θα ακολουθήσει. Αλλά θα το κάνουμε; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα...»

Ας σταματήσουν κάπου εδώ οι συζητήσεις για το φινάλε του «Game of Thrones», ιδίως όταν απομένουν μόνο λίγες εβδομάδες για την έναρξη του πολυαναμενόμενου πέμπτου κύκλου που ξεκινάει την Κυριακή του Πάσχα, 12 Απριλίου, στην Ελλάδα σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική από τη Nova.

Πότε τελειώνει το αγαπημένο μας Game Of Thrones; Τι λεει ο συγγραφέας του

Διαβάστε ακόμη: Η Νάταλι Ντόρμερ του «Game of Thrones» στο νέο βίντεο κλιπ του Hozier

Πηγή flix.gr

SHARE:

24Media Network