Stranger Things: Το ασύλληπτο ποσό που θα πάρει η Millie Bobby Brown για τη νέα της ταινία

Stranger Things: Το ασύλληπτο ποσό που θα πάρει η Millie Bobby Brown για τη νέα της ταινία
- Jordan Strauss/Invision/AP

H 18χρονη Μίλι Μπόμπι Μπράουν, μία εκ των βασικών πρωταγωνιστριών του «Stranger Things», θα λάβει το υψηλότερο ποσό που έχει ποτέ δοθεί σε ηθοποιό κάτω των 20 ετών.

Τη γνωρίζουμε πολύ καλά ως Eleven, από τον πρωταγωνιστικό της νευραλγικό ρόλο στη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix, Stranger Things.

Ο λόγος για τη 18χρονη Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown) που σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Variety, θα σπάσει κάθε ρεκόρ αμοιβής για τη συμμετοχή της στη δεύτερη ταινία του Enola Holmes.

Πιο συγκεκριμένα, θα λάβει θα λάβει αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Enola Holmes 2» του Netflix. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσό που έχει ποτέ δοθεί σε ηθοποιό κάτω των 20 ετών.

Η Βρετανίδα ηθοποιός υποδύθηκε για πρώτη φορά τον ρόλο της Ενόλα Χολμς το 2020. Η συνέχεια της ταινίας επιβεβαιώθηκε πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει στο Netflix αργότερα αυτό το έτος, με την πρωταγωνίστρια, Μόλι Μπόμπι Μπράουν ως τη μικρότερη αδερφή του Σέρλοκ Χολμς ( Χένρι Κάβιλ) να αναλαμβάνει την πρώτη της υπόθεση ως ντετέκτιβ. Στη νέα ταινία, η Ενόλα θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το μυστήριο μιας αγνοούμενης κοπέλας, με τη βοήθεια των φίλων της και του διάσημου αδερφού της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα