“Το στέμμα”: Βρέθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της σειράς

“Το στέμμα”: Βρέθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της σειράς
"The Crown": Εν αναμονή του πέμπτου κύκλου, και εν μέσω πανδημίας... AP

Ο πρωτοεμφανιζόμενος 13χρονος Σενάν Ουέστ είναι γιός του Ντόμινικ Ουέστ, που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο στον πέμπτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Habemus Ουίλιαμ! Μετά από πολύμηνη αναζήτηση ανά την βρετανική επικράτεια, οι παραγωγοί της καραεπιτυχημένης σειράς του Netflix «Το στέμμα» (The Crown) κατέληξαν στον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον έφηβο πρίγκηπα Ουίλιαμ της δεκαετίας του ’90.

Όπως αποκάλυψε σε αποκλειστικότητα το Variety, πρόκειται για τον πρωτοεμφανιζόμενο 13χρονο Σενάν Ουέστ, κατάξανθο όπως αρμόζει, και πραγματικό γιο του Ντόμινικ Ουέστ, του ηθοποιού που θα αναλάβει τον ρόλο του πρίγκηπα Κάρολου στον πολυαναμενόμενο πέμπτο κύκλο της βραβευμένης σειράς. Ο Ουέστ τζούνιορ θα ντεμπουτάρει στα τελευταία επεισόδια του κύκλου, ενσαρκώνοντας τον Ουίλιαμ, ο οποίος ήταν 15 ετών όταν η μητέρα του, Νταϊάνα, σκοτώθηκε στο διαβόητο τροχαίο του Παρισιού.

Υπενθυμίζεται ότι στο «Στέμμα» το καστ αλλάζει πλήρως ανά δυο κύκλους, έτσι ώστε να καταγράφεται πειστικά το πέρασμα του χρόνου στην βρετανική βασιλική οικογένεια. Έτσι, στα 10 ωριαία επεισόδια του πέμπτου κύκλου τους βασικούς ρόλους αναλαμβάνουν η Ιμέλντα Στόντον ως βασίλισσα Ελισάβετ, ο Τζόναθαν Πράις ως πρίγκηπας Φίλιππος, η Λέζλι Μάνβιλ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, και ο Τζόνι Λι Μίλερ τον τότε πρωθυπουργό Τζον Μέιτζορ. Τον κομβικό ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα ερμηνεύσει η (πολύ καλή, και πανύψηλη) Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και τον εξωσυζυγικό σύντροφό της, Ντόντι Αλ Φαγιέντ, ο Κχαλίντ Αμπντάλα.

Τι θα δούμε στον πέμπτο κύκλο

Η τέταρτη σεζόν της σειράς, που μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του ’20, έφτασε το στόρι έως τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Ο πέμπτος κύκλος, που ακόμη δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει να μεταδίδεται, θα εστιάζει στην δεκαετία του ’90. Στην διάρκεια της οποίας, ως γνωστόν, η βρετανική βασιλική οικογένεια πέρασε των παθών της τον τάραχο… Η ίδια η Ελισάβετ είχε χαρακτηρίσει το 1992 ως «annus horribilis», αφού εκείνη την χρονιά τρία από τα παιδιά της χώρισαν και το Κάστρο του Ουίντσορ στο Μπάρκσιρ πήρε φωτιά.

Και βέβαια, στην διάρκεια της εν λόγω δεκαετίας είχαμε το 1995 την διαβόητη τηλεοπτική συνέντευξη της Νταϊάνα στο BBC και στον Μάρτιν Μπασίρ –όπου η αδικοχαμένη πριγκίπισσα είχε πει το περιβόητο «στον γάμο μου είμαστε τρεις άνθρωποι»–, και φυσικά τον τραγικό θάνατό της στις 31 Αυγούστου 1997.

Πάντως, οι παραγωγοί της σειράς δεν έχουν αποσαφηνίσει κατά πόσο θα δείξουν αυτό καθαυτό το δυστύχημα, ή θα περιοριστούν σε γεγονότα πριν και μετά το κομβικό αυτό συμβάν στην πρόσφατη ιστορία του οίκου των Ουίνδσορ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα