The Crown: To Twitter πήρε φωτιά και σχολιάζει τους νέους πρωταγωνιστές της 5ης σεζόν

The Crown: To Twitter πήρε φωτιά και σχολιάζει τους νέους πρωταγωνιστές της 5ης σεζόν
Twitter/ @TheCrownNetflix

Βροχή τα σχόλια για τις νέες αφίξεις στο κάστινγκ της πέμπτης σεζόν της πετυχημένης σειράς του Netflix, "The Crown". Οι πρώτες φωτογραφίες.

Το Netflix αποκάλυψε στο κοινό τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου 5ο κύκλου, της δημοφιλούς σειράς “The Crown”. Ο Ντομινίκ Γουέστ και η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι μπαίνουν στη σειρά, αναλαμβάνοντας τους ρόλους του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πληθώρα αντιδράσεων υπήρξε στο Twitter, με τους θαυμαστές της σειράς να σχολιάζουν τις πρώτες εικόνες των δύο ηθοποιών στους νέους τους ρόλους. Η φωτογραφία της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, ξαπλωμένη στον καναπέ με σκεπτικό ύφος, ενθουσίασε το κοινό της σειράς εξαιτίας της απίστευτης ομοιότητας με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ένας από τους θαυμαστές έγραψε στο Twitter: “το καστινγκ είναι πάντα τέλειο στο Crown”.

Ο Ντομινίκ Γουέστ εμφανίζεται στις εικόνες να στέκεται σε εξωτερικό χώρο, φορώντας κοστούμι. Πολλοί θαυμαστές δεν άργησαν να σχολιάσουν την αμφίεση του υποδυόμενος τον Κάρολο.

Οι δύο προαναφερθέντες ηθοποιοί δεν θα είναι οι μόνες αφίξεις στο νέο κύκλο, καθώς η ηθοποιός Ιμέλντα Στάντον αντικαθιστά την Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και ο Τζόναθαν Πράις αντικαθιστά τον Τόμπιας Μένζις στο ρόλο του πρίγκιπα Φιλίππου.

Οι νέοι πρωταγωνιστές της σειράς είναι γνωστοί από άλλους ρόλους που έχουν υποδυθεί στο παρελθόν. Ο Γουέστ έγινε περισσότερο γνωστός από τον ρόλο του ως Τζίμι ΜακΝάλτι στο δράμα “The Wire” της HBO, ενώ η Ντεμπίκι έπαιζε στις χήρες του Στιβ ΜακΚουίν και στη σειρά “The Night Manager” στο BBC.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα