Wakanda Forever: Το δεύτερο trailer αποκαλύπτει τον νέο Black Panther και τον βασιλιά Namor

Wakanda Forever: Το δεύτερο trailer αποκαλύπτει τον νέο Black Panther και τον βασιλιά Namor
Caption / Marvel

Η τραγική απώλεια του Chadwick Boseman δείχνει να έχει αποδοθεί με σεβασμό στην ταινία "Wakanda Forever", τα πρώτα πλάνα της οποίας προκαλούν συγκίνηση.

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγο από τα Marvel Studios το νέο trailer της ταινίαςWakanda Forever” που αποτελεί sequel του Black Panther καθώς και ίσως το πιο πολυαναμενόμενο νέο κεφάλαιο του MCU.

Και αυτό γιατί η τραγική απώλεια του Chadwick Boseman δείχνει να έχει αποδοθεί με σεβασμό στην ταινία, τα πρώτα πλάνα της οποίας προκαλούν ιδιαίτερη συγκίνηση. Όπως γίνεται εμφανές, ο βασιλιάς T’Challa (Black Panther) είναι νεκρός και το έθνος της Wakanda θρηνεί. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιτεθεί στην αφρικανική χώρα ο θαλάσσιος βασιλιάς Namor, του οποίου η ατζέντα παραμένει προς το παρόν κρυφή. Η βασιλική οικογένεια θα πρέπει να υπερασπιστεί τα εδάφη της και να αναδείξει έναν νέο Black Panther για προστάτη. Αυτός δεν είναι άλλος από (ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoiler) την αδερφή του T’Challa, Shuri, η οποία άλλωστε και στα κόμικ φόρεσε τη μαύρη στολή.

Wakanda Forever – Δείτε το νέο trailer:

Στη σκηνοθεσία του “Wakanda Forever” συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα “Creed”, “Fruitvale Station” και το πολυβραβευμένο “Judas and the Black Messiah”.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong’o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke και Dominique Thorne

Το “Wakanda Forever” είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version