Δράμα καλεί μικρομηκάδες

Δράμα καλεί μικρομηκάδες
Shutterstock

Οι προθεσμίες και οι όροι για υποβολή συμμετοχής στο 44ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που ετοιμάζεται για το ετήσιο ραντεβού του Σεπτεμβρίου.

Κάλεσμα προς τους απανταχού μικρομηκάδες απευθύνει το 44ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που θα διεξαχθεί μεταξύ 12 και 18 Σεπτεμβρίου, με όποια μορφή επιτρέπουν τότε οι υγειονομικές συνθήκες της χώρας.

Ειδικότερα, οι συμμετοχές για το διαγωνιστικό πρόγραμμα του εθνικού και του διεθνούς τμήματος του φεστιβάλ πρέπει να υποβληθούν έως τις 31 Μαΐου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για το Διεθνές Σπουδαστικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα έχουν περιθώριο έως τις 15 Ιουνίου. Τα υποβαλλόμενα φιλμ μπορεί να είναι μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, πειραματικές, ή κινουμένων σχεδίων, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να μην έχουν κάνει πρεμιέρα σε άλλη διοργάνωση και να έχουν ολοκληρωθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2020.

 Όσον αφορά το κόστος συμμετοχής, έλληνες και κύπριοι μικρομηκάδες δεν πληρώνουν τίποτα, ενώ η υποβολή συμμετοχής στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα κοστίζει 10€ για κάθε ταινία. Επίσης δωρεάν είναι η υποβολή ταινίας στο Διεθνές Σπουδαστικό, όπου η διάρκεια κάθε υποβαλλόμενης ταινίας δεν μπορεί να ξεπερνά τα 20 λεπτά.

 Αναλυτικά  εδώ, οι όροι συμμετοχής για το Εθνικό Διαγωνιστικό, για το Διεθνές Διαγωνιστικό και για το Διεθνές Σπουδαστικό Διαγωνιστικό. Πληροφορίες στο [email protected] και στα τηλέφωνα 25210-47575 και 210-3300309.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα