Γκράμι 2022: Στις 3 Απριλίου η τελετή απονομής των βραβείων

Γκράμι 2022: Στις 3 Απριλίου η τελετή απονομής των βραβείων
Φωτογραφία αρχείου από προηγούμενα Γκράμι. MATT SAYLES/INVISION/AP

Για τις 3 Απριλίου επαναπρογραμματίστηκε η τελετή μετά την πρόσφατη αναβολή λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων.

Η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Γκράμι επαναπρογραμματίστηκε για τις 3 Απριλίου στο Λας Βέγκας, όπως ανακοίνωσαν η αμερικανική Ακαδημία Ηχογράφησης και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS σήμερα Τρίτη.

Η τελετή είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, αλλά οι διοργανωτές την ανέβαλαν επειδή η παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού είχε πυροδοτήσει μία νέα έξαρση των κρουσμάτων.

Ο κωμικός Τρέβορ Νόα θα είναι ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και διαδικτυακά από το MGM Grand Garden Arena του Λας Βέγκας.

Τα βραβεία Γκράμι είχαν επίσης αναβληθεί το 2021 και αντί για τον Ιανουάριο απονεμήθηκαν τον Μάρτιο, με ένα συνδυασμό βιντεοσκοπημένων και ζωντανών εμφανίσεων ενώπιον εκλεκτών προσκεκλημένων που διατηρούσαν αποστάσεις ασφαλείας.

Οι διοργανωτές δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες για την τελετή απονομής των φετινών βραβείων και αρκέστηκαν μόνο στην ανακοίνωση της ημερομηνίας και της τοποθεσίας.

Εξαιτίας της χρονικής μετάθεσης των Γκράμι αναβλήθηκαν και τα βραβεία CMT για την μουσική κάντρι, τα οποία είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου. Η τελετή απονομής τους θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στον μήνα, αναφέρει το CBS.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version