Δείτε πρώτοι το εντυπωσιακό origami video της Αθηνάς Ανδρεάδη για το τραγούδι “To find you”

Δείτε πρώτοι το εντυπωσιακό origami video της Αθηνάς Ανδρεάδη για το τραγούδι “To find you”
H Αθηνά Ανδρεάδη

Το εντυπωσιακό "χειροποίητο" video, που χρειάστηκε μήνες προετοιμασίας, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με καλλιτέχνες origami από την Αργεντινή και τις ΗΠΑ.

Ένα μήνα μετά την σπουδαία εμφάνιση της Αθηνάς Ανδρεάδη με τον Andrea Bocelli επί σκηνής του Sani Festival και η αναγνωρισμένη Ελληνίδα τραγουδοποιός και μέλος της επιτροπής των Grammy, κυκλοφορεί ένα υπέροχο νέο τραγούδι, εμπνευσμένο από τη δεκάχρονη Οδύσσειά της.

Το τραγούδι “To find you” εξιστορεί το ταξίδι αυτό, μέσα από την αλλαγή τριών χωρών (Ελλάδα – Βρετανία – ΗΠΑ), αλλά και τις εσωτερικές αλλαγές και διεργασίες που έζησε παλεύοντας με τους δαίμονες της προς την ενηλικίωση, ώσπου να φτάσει στην “Ιθάκη” της.

Το εντυπωσιακό video είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με καλλιτέχνες origami από την Αργεντινή και τις ΗΠΑ. Ένα χειροποίητο video που χρειάστηκε μήνες προετοιμασίας και εκατοντάδες φωτογραφίες που αποδίδουν το τόσο συναισθηματικό και εντυπωσιακό animation.

H Αθηνά Ανδρεάδη

Η Aθηνά Ανδρεάδη έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία, με τους πέντε προσωπικούς της δίσκους, που έχουν κερδίσει διθυραμβικές κριτικές από τα διεθνή media. Ήταν η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια του Leonard Cohen, με τον οποίο συνεργάστηκε. Μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, είναι μέλος της Ακαδημίας των βραβείων Grammy και τραγούδια της έχουν συμπεριληφθεί σε δημοφιλείς ξένες σειρές και διαφημίσεις. Έχει αναπτύξει έντονη οικολογική δράση, και ως πρέσβειρα του Plastic Pollution Coalition στις ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι “To find you”

CREDITS:

  • Μουσική & στίχοι: Athena Andreadis
  • Παραγωγή: Ethan Allen & Athena Andreadis
  • Σκηνοθεσία: Chantal Rosengurt
  • Παραγωγή video: MASA Animation Studio

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα