Eurovision 2019: Έτσι θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα στη σκηνή

Eurovision 2019: Έτσι θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα στη σκηνή

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, που ξέρει όσο κανείς τα της Eurovision, μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για τη σκηνική παρουσία της Κατερίνας Ντούσκα on stage.

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή της Eurovision και η ομάδα προετοιμασίας της ελληνικής συμμετοχής έχει πάρει “φωτιά”. Το Better Love είναι 8ο στα γραφεία στοιχημάτων αυτή τη στιγμή και ο Γιάννης Πουλόπουλος, που ξέρει όσο κανείς τα της Eurovision, μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για τη σκηνική παρουσία της Κατερίνας Ντούσκα on stage.

Τι θα κάνει επί σκηνής η Κατερίνα Ντούσκα;

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο: “Θα είναι γυναικεία υπόθεση. Θα έχει μαζί της δυο χορεύτριες και, συγκεκριμένα, τη Δήμητρα Βλάχουν και τη Φάνια Γρηγορίου, τρεις τραγουδίστριες που θα τη βοηθήσουν στα φωνητικά και που είναι η Ευγενία Λιάκου, η Ελένη Ποζαντζίδου και η Ερασμία Μαρκίδη και τη χορογραφία θα κάνει η Ιωάννα Τουμπακάρη.”

“Στο βίντεο κλιπ είναι πολύ ροζ. Υπάρχει ένας κοινός κώδικας ανάμεσα στο βίντεο κλιπ και στη σκηνική παρουσία, ωστόσο, δεν θα είναι τόσο ροζ. Θα είναι αρκετά θεατρικό, καθώς το επιμελείται η Έφη Γούση που προέρχεται από τον θεατρικό χώρο. Ενώ η Τάμτα θα έχει περισσότερα οπτικά εφέ, της Κατερίνας Ντούσκα θα είναι θεατρικό. Θα έχουμε πιο πολλά θεατρικά στοιχεία. Θα είναι πολύ ατμοσφαιρικό και πολύ αέρινο”, πρόσθεσε ο Γιάννης.

Επίσης, όσον αφορά στο νόημα του τραγουδιού, θέλοντας να λύσει την απορία του γιατί θα απαρτίζεται η ομάδα μόνο από γυναίκες, ο Γιάννης εξήγησε πως το Better Love αναφέρεται στις γυναίκες και τη γυναικεία κακοποίηση. Το τραγούδι λέει ότι πρέπει επιτέλους να μάθουν να αγαπιούνται σωστά, να διεκδικούν τη σωστή αγάπη και να μην ταλαιπωρούνται σε σχέσεις που δεν τους ταιριάζουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα