Eurovision 2021: Δεν έκανε χρήση κοκαΐνης ο τραγουδιστής των Maneskin, λέει η EBU

Eurovision 2021: Δεν έκανε χρήση κοκαΐνης ο τραγουδιστής των Maneskin, λέει η EBU
Οι Maneskin στην Eurovision Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved

H EBU ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της έρευνας που διεξήγαγε ώστε να διαλευκανθούν οι κατηγορίες πως ο τραγουδιστής της ιταλικής μπάντας που κέρδισε το βραβείο είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

O διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έληξε με τη σαρωτική νίκη της Ιταλίας, ενώ η ελληνική συμμετοχή αρκέστηκε στην 10η θέση και η κυπριακή στην 16η.

Σε απάντηση των κατηγοριών για χρήση ναρκωτικών από τον τραγουδιστή της ιταλικής ροκ μπάντας μέσα στο Green Room, η EBU άνοιξε σχετική έρευνα, ύστερα και από σχετικό αίτημα της ιταλικής αντιπροσωπείας.

Η EBU επιβεβαίωσε πως σύμφωνα από ανάλυση του video υλικού, αλλά και του τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών στο οποίο υπεβλήθη εθελοντικά ο frontman της μπάντας, δεν έγινε χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους Maneskin σε καμία στιγμή της τηλεοπτικής μετάδοσης του διαγωνισμού.

Η EBU τονίζει πως όσα ειπώθηκαν περί ναρκωτικών ουσιών, αποτελούν “εικασίες που έχουν ως στόχο να επισκιάσουν το πνεύμα και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, αλλά και να επηρεάσουν αρνητικά το συγκρότημα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα