Eurovision 2021: Η “κολασμένη” εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού με το “El Diablo”

Eurovision 2021: Η “κολασμένη” εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού με το “El Diablo”
Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού στον τελικό της Eurovision 2021 EBU / THOMAS HANSES

Όπως στον ημιτελικό, έτσι και στον τελικό, η εκπρόσωπος της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού έβαλε... φωτιά στο "Ahoy Arena" του Ρότερνταμ. Ωστόσο, δεν είχε την επιθυμητή βαθμολογία, τερματίζοντας στη 16η θέση.

Εντυπωσιακό άνοιγμα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ, έκανε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού.

Η κυπριακή συμμετοχή με το “El Diablo” ήταν η πρώτη κατά σειρά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (22/05), με την 26χρονη τραγουδίστρια να είναι ιδιαίτερα εκρηκτική και να αποσπά μεγάλο χειροκρότημα από το κοινό στο τέλος της ερμηνείας της.

Η κυπριακή αποστολή παρουσίασε ένα άρτιο και φαντασμαγορικό performance , που “μάγεψε” τις κριτικές επιτροπές και το κοινό, αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια.

Η εμφάνιση της Κύπρου με την Έλενα Τσαγκρινού στην Eurovision 2021 EBU / ANDRES PUTTING

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα, ενώ το χτένισμά της επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Η εμφάνιση της Κύπρου με την Έλενα Τσαγκρινού στον τελικό της Eurovision 2021 EBU / THOMAS HANSES

Παρ’ όλα αυτά, η Κύπρος δεν είχε την επιθυμητή πορεία και στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Συγκέντρωσε 94 βαθμούς και τερμάτισε 16η.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα