Eurovision 2021: Ο Flo Rida θα τραγουδήσει για τον Άγιο Μαρίνο

Eurovision 2021: Ο Flo Rida θα τραγουδήσει για τον Άγιο Μαρίνο
Ο Αμερικανός ράπερ Flo Rida μαζί με την Ιταλίδα τραγουδίστρια Sehnit youtube printscreen

Ο διάσημος ράπερ Flo Rida θα παραστεί στο Ρότερνταμ, για να τραγουδήσει για λογαριασμό του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision.

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα του φετινού 65ου διαγωνισμού της Eurovision ήταν αν ο Αμερικανός ράπερ Flo Rida θα παραστεί στο Ρότερνταμ για να τραγουδήσει για το κρατίδιο του Αγίου Μαρίνου.

Από τις 7 Μαρτίου, όταν και ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision με το τραγούδι “Adrenalina“, όλοι έμειναν άφωνοι με τη συμμετοχή του δημοφιλούς καλλιτέχνη στο βίντεο κλιπ.

Το ζήτημα ήταν βεβαίως αν τελικά ο ίδιος θα συνοδεύσει τη Senhit επί σκηνής. Τρεις διαφορετικές εκδοχές του τραγουδιού κυκλοφόρησαν, πυροδοτώντας τόσο τις εικασίες περί συμμετοχής του, όσο και τις φήμες ότι όλο αυτό είναι ένα διαφημιστικό κόλπο των ιθυνόντων του δημόσιου φορέα της χώρας SMRTV.

Όπως γράφει ο OGAEGREECE, η απάντηση δόθηκε σήμερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Twitter. Ο Flo Rida, τελικά θα βρεθεί στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ, συνοδεύοντας τη Senhit επί σκηνής.

Γεννημένος το 1979 στη Φλόριντα, ο Tramar Lacel Dillard, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2007 όταν το single του “Low” έμεινε στην κορυφή των charts των ΗΠΑ για 10 εβδομάδες. Στην καριέρα του έχει πουλήσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια δίσκους. Γνωστές του επιτυχίες ακόμα το “Right Round” και το “Whistle“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα