Eurovision 2022: “Σεισμός” στη σκηνή – Επέστρεψαν οι νικητές Maneskin

Eurovision 2022: “Σεισμός” στη σκηνή – Επέστρεψαν οι νικητές Maneskin
Οι Maneskin στον τελικό της Eurovision με το Supermodel AP photo

Οι Maneskin επέστρεψαν εκεί που ξεκίνησαν όλα, δηλαδή στη σκηνή της Eurovision. Οι Ιταλοί superstars εμφανίστηκαν στον Μεγάλο Τελικό, όπου ερμήνευσαν το νέο τους single "Supermodel".

Οι rock superstars Maneskin, που κέρδισαν τον διαγωνισμό της Eurovision του 2021, με το “Zitti e Buoni” επέστρεψαν στη σκηνή του μουσικού θεσμού για να ερμηνεύσουν το νέο τους single “Supermodel”.

Στη συνέντευξη που έδωσαν μετά το performance τους είπαν: “Να περνάτε καλά και να μην σκύβετε κοντά στο τραπέζι” (αναφερόμενος στο περσινό περιστατικό που ήθελε τον Νταμιάνο να κάνει χρήση ναρκωτικών, κάτι που αρνήθηκε το συγκρότημα). Αίσθηση προκάλεσε πως ο frontman Νταμιάνο κούτσαινε πολύ και οι μορφασμοί του προσώπου του έδειχνε πως πονάει πολύ (λίγες ώρες πριν το live είχε ανεβάσει στο instagram μία φωτογραφία του με πατερίτσες).

Οι Ιταλοί ρόκερς έγραψαν το κομμάτι στο Los Angeles και την παραγωγή έχει κάνει ο σπουδαίος Max Martin, γνωστός από τις συνεργασίες του με ονόματα όπως ο Weeknd, οι Coldplay και η Lady Gaga.

Οι Maneskin πραγματοποίησαν την πρώτη live εμφάνιση του single στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο έναν χρόνο από την νίκη τους, η οποία τους βοήθησε να φτάσουν στο #1 στα παγκόσμια charts.

Το “Supermodel” των Maneskin πνίγεται στην πισίνα

Η κυκλοφορία του “Supermodel” έρχεται αμέσως μετά από την ανακοίνωση ότι το “Beggin” ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams πριν λίγες μέρες. Με τον καλιφορνέζικο ήχο του και τα μοντέρνα rock grooves, το “Supermodel”, βάζει άλλο ένα λιθαράκι στην εκπληκτική πορεία του συγκροτήματος.

Η μπάντα δήλωσε “Γράψαμε το ‘Supermodel’ έχοντας μείνει κάποιους μήνες στο L.A. Κατά διαστήματα ήμασταν έκπληκτοι, αλλά μας κίνησε το ενδιαφέρον να ανακαλύψουμε πως οι άνθρωποι νοιάζονταν τόσο πολύ για την ιδέα της ‘διασημότητας’ και της προβολής τους, έχοντας εμμονή με την εμφάνιση και τις σχέσεις τους“.

Η κυκλοφορία του "Supermodel" των Maneskin έρχεται αμέσως μετά από την ανακοίνωση ότι το "Beggin" ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams Panik Records/Sony Music

Και πρόσθεσαν: “Αρχίσαμε να φανταζόμαστε έναν αινιγματικό Supermodel χαρακτήρα. Είναι πολύ cool, χαρούμενη και κοινωνική, αλλά στη πραγματικότητα είναι προβληματισμένη, κρύβοντας τη θλίψη και τον εθισμό. Κατά κάποιον τρόπο την αγαπάς γιατί ξέρει να περνάει καλά, αλλά θέλεις και να την αποφύγεις γιατί μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες”.

To Supermodel των Maneskin πνίγεται στην πισίνα Panik Records/Sony Music

Η μπάντα επίσης θα ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία τους “LOUD KIDS TOUR” στις 31 Οκτωβρίου με ένα sold out show στο Seattle και θα κάνουν και άλλα sold out shows σε πόλεις όπως Νέα Υόρκη, San Francisco, Atlanta και Ουάσιγκτον, όπως επίσης πρόσθεσαν μια ακόμα μέρα στο Los Angeles πριν επιστρέψουν στην Ευρώπη, όπου και εκεί οι συναυλίες τους είναι sold out. Μέσα στο 2023, το group θα παίξει σε σημαντικά venues όπως το O2 Arena στο Λονδίνο, την Accor Arena στο Παρίσι και την Mercedes Benz Arena στο Βερολίνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα