Eurovision 2023: Η Rita Ora εντυπωσίασε με μία εκρηκτική εμφάνιση α λα Beyonce

Eurovision 2023: Η Rita Ora εντυπωσίασε με μία εκρηκτική εμφάνιση α λα Beyonce
Η Rita Ora στη Eurovision AP Photo/Martin Meissner

Με μία Ουκρανή πρόσφυγα στη σκηνή της Eurovision 2023, τραγούδησε η ποπ σταρ Rita Ora στη σκηνή της Eurovision στον Α' Ημιτελικό.

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις του φετινού Α΄ Ημιτελικού της Eurovision 2023 ήταν η εμφάνιση της Βρετανής ποπ σταρ Ρίτα Όρα (Rita Ora) στη σκηνή της διοργάνωσης.

Αμέσως μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους και λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Ρίτα Όρα, ξεκίνησε με μία μίξη μουσικών επιτυχιών της, πριν ερμηνεύσει, σε παγκόσμια πρώτη, το νέο της τραγούδι “Praising You”.

Με ένα κορμάκι και εμφάνιση που θύμισε πολύ την Beyonce, η τραγουδίστρια κατέπληξε το κοινό τόσο με την εντυπωσιακή της περφόρμανς, όσο και με την υπέροχη ποπ ερμηνεία της. Πίσω της οι χορευτές έφεραν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

H Rita Ora στη Eurovision στο Liverpool AP Photo/Martin Meissner

Η Rita Ora στη Eurovision AP Photo/Martin Meissner

Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες του Ημιτελικού αποκάλεσαν και τη Ρίτα Όρα “πρόσφυγα”, αφού γεννήθηκε στην Πρίστινα, εκδιώχθηκε για πολιτικούς λόγους, και ζει στη Βρετανία. Δίπλα της μία κοπέλα σημερινή πρόσφυγας από την Ουκρανία, η οποία συγκίνησε με τη διακριτική παρουσία της.

Δείτε την εμφάνιση της Rita Ora στη Eurovision

Το πρώτο της studio album, με τίτλο “Ora” κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε no1 σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το συγκεκριμένο άλμπουμ περιείχε τα singles “R.I.P.” και “How We Do (Party)”. Το πρώτο της single απο το δεύτερο άλμπουμ της “I Will Never Let You Down” κατέκτησε την τέταρτη θέση στα αμερικανικά charts το 2014 καθώς επίσης, την ίδια χρονιά, συνεργάστηκε με την Ίγκι Αζάλια για το τραγούδι “Black Widow”, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία, φτάνοντας την τρίτη θέση στα Αμερικανικά charts εκείνης της χρονιάς.

Rita Ora AP Photo/Bruna Prado

Η Rita Ora στη Eurovision AP Photo/Martin Meissner

Το 2015, έγινε coach στο Βρετανικό “The Voice” ενώ αργότερα, την ίδια χρόνια, έγινε και κριτής στο Βρετανικό “X Factor”. Το 2017 παρουσίασε το “American’s Next Top Model” αντικαθιστώντας την επί πολλά χρόνια παρουσιάστρια και δημιουργό του show Τάιρα Μπανκς.

Τον Ιανουάριο του 2020 συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του “Τhe Masked Singer” του Ηνωμένου Βασιλείου το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ανακοινώθηκε ότι θα ήταν κριτής στην επερχόμενη σεζόν του “The Voice” της Αυστραλίας, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2021.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα