Έξαλλος ο Deadpool με την Eurovision: “Ντροπή σου Ευρώπη!”

Έξαλλος ο Deadpool με την Eurovision: “Ντροπή σου Ευρώπη!”
Ο Deadpool θέλει ο Καναδάς να γίνει δεκτός στη Eurovision video

Κανείς δεν θέλει να εκνευρίσει τον Deadpool! Ο ιδιόρρυθμος και αθυρόστομος μεταλλαγμένος σούπερ ήρωας της Marvel λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας του, συνειδητοποιεί ότι η Ευρώπη "σνομπάρει" τον Καναδά και δεν το καλεί να πάρει μέρος στη Eurovision και βγαίνει εκτός εαυτού σε ένα πραγματικά σπαρταριστό βίντεο

Το Deadpool 2 είναι μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του φετινού καλοκαιριού. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στις ιλιγγιώδεις εισπράξεις της πρώτης ταινίας, τις εξαιρετικές κριτικές που είχε πάρει και την εναλλακτική “ματιά” της στον κόσμο των σούπερ ηρώων, που δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες. Ο πρωταγωνιστής της, ο καναδικής καταγωγής Ryan Raynolds μοιάζει “γεννημένος” για να υποδυθεί τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, στον οποίο έχει δώσει σάρκα και οστά, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο Deadpool χαρακτηρίζονται αν μη τι άλλο από το βιτριολικό χιούμορ τους.

Κι ενώ ο Ryan Raynolds έχει κάνει – σχεδόν – τα πάντα για την προώθηση της νέας ταινίας (επιστρατεύοντας mega stars από την Celine Dion, ως τον Hugh Jackman, μέχρι και τον… David Beckam), το τελευταίο του “χτύπημα” μας άφησε άφωνους, καθώς είναι απλώς μεγαλοφυές.

Ενόψει της πρεμιέρας της νέας ταινίας και στην Ευρώπη και καθώς η Γηραιά Ήπειρος ζει αυτές τις μέρες σε ρυθμούς Eurovision, ο Ryan Raynolds φόρεσε τη στολή του Deadpool για να εκφράσει τον καημό του: Γιατί ο Καναδάς δεν παίρνει μέρος στη Eurovision;

Όπως τονίζει στο βίντεο, φανερά εκνευρισμένος και θυμωμένος με τους Ευρωπαίους, η χώρα του διαθέτει μια γκάμα μεγάλων αστέρων στο μουσικό στερέωμα, από τον Brian Adams, ως τον Justine Bieber και τον Michael Buble. Για να μην μιλήσουμε για τη Celine Dion! Και μόνο η ύπαρξή της, θα έπρεπε να έχει εξασφαλίσει μια θέση στον Καναδά δηλώνει ο σούπερ ήρωας, αφού η Καναδή τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας το διαγωνισμό για λογαριασμό της Ελβετίας.

Εκεί που ξεσπαθώνει ο Deadpool είναι αναφορικά με την συμμετοχή της Αυστραλίας. “Ίσα που βρίσκεται στον πλανήτη…” όπως υποστηρίζει.

Στο τέλος, προειδοποιεί την Ευρώπη να πάρει τα μέτρα της και να αλλάξει στάση γιατί ετοιμάζει “απόβαση”, παρουσιάζοντας μας τις ημερομηνίες που μπορούμε να τον απολαύσουμε επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα