Φεστιβάλ Αθηνών: Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Πορτοκάλογλου που αναβλήθηκε λόγω βροχής

Φεστιβάλ Αθηνών: Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Πορτοκάλογλου που αναβλήθηκε λόγω βροχής
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ

Η συναυλία με την "εφ’ όλης της ύλης" μουσική πορεία του κορυφαίου Έλληνα τραγουδοποιού θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο σε νέα ημερομηνία.

Η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου "40 χρόνια – Εφ’ όλης της ύλης", που αναβλήθηκε λόγω βροχής στις 9 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 3 Αυγούστου.

Στη συναυλία θα παρουσιαστεί η καλλιτεχνική πορεία του κορυφαίου Έλληνα τραγουδοποιού -από το 1982 έως σήμερα- μέσα από τα σημαντικότερα τραγούδια του, με αφετηρία την εμφάνισή του ως ιδρυτικό μέλος των Φατμέ το 1982 έως και τη σημερινή του ενεργή παρουσία και προσφορά στη μουσική δημιουργία. Σαράντα συναπτά έτη δημιουργίας και τραγουδοποιίας, σπουδαίες καλλιτεχνικές συνεργασίες και αξιοσημείωτη συμβολή στο πολιτιστικό έργο της χώρας μέσα από τη δισκογραφία του.

Μια βραδιά "εφ’ όλης της ύλης" με τα σημαντικότερα τραγούδια από την δισκογραφία του Νίκου Πορτοκάλογλου, και με μια σύγχρονη ενορχηστρωτική ματιά. Μια επετειακή συναυλία - γιορτή γι’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, συνοδοιπόρους και μη, από τους Φατμέ στο Μουσικό κουτί!

Παρακάτω οδηγίες και διευκρινίσεις για τους κάτοχους εισιτηρίων:

Τα εισιτήρια τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί ισχύουν κανονικά και για τη νέα ημερομηνία 3 Αυγούστου.

Σε περίπτωση αδυναμίας να παρευρεθείτε στην νέα ημερομηνία, παρακαλούμε ενημερώστε το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων με έναν από τους παρακάτω τρόπους μέχρι και τη Δευτέρα 25/7/2022 προκειμένου να γίνει η επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων σας.

Ακυρώσεις αγορασμένων εισιτηρίων δεν θα πραγματοποιούνται μετά την ημερομηνία αυτή.

Τρόποι επικοινωνίας για την επιστροφή του αντιτίμου:

  • Email στο [email protected], με subject “Επιστροφή Πορτοκάλογλου” και είτε τον κωδικό του εισιτηρίου είτε συνημμένα τα εισιτήρια.
  • Τηλέφωνο στο 2103222720 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-17.00 και Σάββατο 10.00-15.00.
  • Στα Ταμεία Πεσμαζόγλου Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00 και Σάββατο 10.00-15.00.
  • Όσοι έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και επιθυμούν ακύρωση των εισιτηρίων τους, θα πρέπει να προσέλθουν για την ακύρωση, με αυτοπρόσωπη παρουσία, στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου (ημέρες και ώρες λειτουργίας εδώ: https://aefestival.gr/plirofories-eisitirion/). Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με μετρητά από το δίκτυο μεταπωλητών, θα πρέπει να αποστείλουν μέιλ στο [email protected] ΙΒΑΝ τράπεζας εσωτερικού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Ηρώδειο, Συναυλία
SHARE:

24Media Network