Φοίβος Δεληβοριάς: Επιτέλους… μόνος

Φοίβος Δεληβοριάς: Επιτέλους… μόνος

Για μια και μοναδική βραδιά ο αγαπημένος τραγουδοποιός ανεβαίνει στην σκηνή του Άλσους μαζί με τα τραγούδια του.

Μετά από καμιά 20αριά “εκλεκτούς καλεσμένους“, με τους οποίους από τις αρχές Ιουνίου μοιράστηκε την σκηνή του Άλσους τις Πέμπτες, ήρθε η ώρα να το πάρει αλλιώς το πράμα. Αλλαγή μέρας, για αρχή. Και κυρίως, αλλαγή πολιτικής ως προς τους καλεσμένους. Γιατί αυτήν την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου ο Φοίβος Δεληβοριάς προσκαλεί τον… εαυτό του να μοιραστούν αντάμα την σκηνή του Άλσους για μία και μοναδική σόλο συναυλία του. Οκέι, θα έχει και την Νεφέλη Φασούλη στο πλευρό του, αλλά πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι ο «ταρατσάρχης». Και τα τραγούδια του, βέβαια.

Και η αλήθεια είναι, πως τα τραγούδια του Δεληβοριά εκφράζουν όχι έναν, αλλά πολλαπλούς εαυτούς του. Ο Φοίβος, λοιπόν, της «Παρέλασης» θα συναντηθεί στην σκηνή του Άλσους με εκείνον του «Χάλια», αυτός του «Καθρέφτη» με τον άλλον του «Αόρατου ανθρώπου», ενώ η «Καλλιθέα» θα δώσει την σκυτάλη στον καινούργιο του δίσκο «Μόνο ψέματα», που θα κυκλοφορήσει μες στον χειμώνα. Οι θεατές της Τετάρτης, δηλαδή, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γερή πρόγευση από αυτή την νέα δισκογραφική δουλειά του τραγουδοποιού.

Ενάμιση χρόνο μετά τις τελευταίες προσωπικές του εμφανίσεις στο «Κύτταρο», ο τραγουδοποιός ξαναπιάνει το νήμα της δικής του αφήγησης, έχοντας πάντα στο πλευρό του την αδιαίρετη μπάντα του: τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, τον Κώστα Παντέλη στην κιθάρα και τον Γιόελ Σότο στο μπάσο. Και την ωραία Νεφέλη, όπως ήδη είπαμε, που θα συνεισφέρει μουσικές και στίχους από τον «Κόσμο» της.

Πληροφορίες: Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στο Άλσος (Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως). Στις 21:00, οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00. Εισιτήρια 25, 18, 15 και 12€, προπώληση εδώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα