Φουρέιρα: Ήθελα να βάλω τα κλάματα για την Ελλάδα

Φουρέιρα: Ήθελα να βάλω τα κλάματα για την Ελλάδα
Η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision AP

Η Ελένη μέσα στο χαμό της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της Eurovision και ενώ πήγαινε να πανηγυρίσει για την επιτυχία της ρωτούσε για την Ελλάδα

“Όταν μας ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα, εγώ βγήκα τρίτη, κατευθείαν μας πήραν για να ανέβουμε στη σκηνή. Οπότε τρέχαμε με τα κορίτσια, είμαι πίσω από τη σκηνή και ψάχνω μια οθόνη. Τότε, πιάνω έναν κύριο εκείνη την ώρα και του λέω “η Ελλάδα πέρασε;” Και μου κάνει “Νο”. Ήμουν έτοιμη να κλάψω. Στενοχωρήθηκα πολύ και για τις άλλες χώρες αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου και θα ευχόμουν τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Η Γιάννα Τερζή ήταν απίστευτη”, είπε η Ελένη Φουρέιρα κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου μετά τον πρώτο τελικό της Eurovision 2018, που βρίσκει εκείνη και την Κύπρο ως μεγάλο φαβορί αλλά την Ελλάδα εκτός διαγωνισμού.

“Είμαι ήδη νικήτρια. Όλα όσα συμβαίνουν είναι πολύ όμορφα και το εννοώ πραγματικά όταν λέω πως για εμένα θα είναι το ίδιο είτε κερδίσω, είτε όχι. Όταν ακούω τον κόσμο να τραγουδά το Fuego, αυτό είναι απίστευτο” συμπλήρωσε όταν ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται μετά την πρώτη επιτυχία.

Δείτε όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα μετά το 19.14:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version