Γαλλία: Αναβλήθηκε η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στη Μασσαλία – Ποιο ήταν το πρόβλημα

Διαβάζεται σε 3'
Γαλλία: Αναβλήθηκε η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στη Μασσαλία – Ποιο ήταν το πρόβλημα
AP

Ο 74χρονος θρύλος της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν είχε ανακοινώσει την αναβολή κάποιων συναυλιών του το 2024 στις ΗΠΑ για να “αναρρώσει από γαστρικό έλκος”, όμως αυτό δεν είναι τώρα το πρόβλημα.

Είναι όνειρο ζωής να ακούσεις τον Μπρους Σπρίνγκστιν! Αγοράζεις το εισιτήριο, ίσως μένεις και σε άλλη πόλη οπότε πληρώνεις μεταφορά και διαμονή, ακούς στο repeat όλη τη δισκογραφία του για μήνες και μόλις φτάνει η εν λόγω βραδιά, αφού φεύγεις από το σπίτι 5 ώρες νωρίτερα και στρατοπεδεύεις έξω από το venue… η συναυλία ακυρώνεται.

Για έναν συναυλιόφιλο και θιασώτη του The Boss αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης. Κάτι τέτοιο έπαθαν όσοι είχαν εισιτήριο για τη συναυλία του Bruce στη Μασσαλία (25/5), τη μοναδική επί γαλλικού εδάφους που θα έδινε ο Αμερικανός θρύλος της ροκ στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του.

Ο 74χρονος θρύλος της ροκ είχε ανακοινώσει την αναβολή κάποιων συναυλιών του το 2024 στις ΗΠΑ για να “αναρρώσει από γαστρικό έλκος”, όμως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα που επικαλέστηκε ο παραγωγός της συναυλίας στο Twitter.

Όπως ενημέρωσε ο μάνατζερ οι συναυλίες αναβλήθηκαν λόγω προβλημάτων στη φωνή του Αμερικανού ρόκερ.

Μπρους Σπρίνγκστιν – Μετά τη Μασσαλία, αναβλήθηκαν Πράγα και Μιλάνο

«Λόγω προβλημάτων στη φωνή και κατόπιν ιατρικής εντολής, ο Μπρους Σπρίνγκστιν δεν μπορεί να τραγουδήσει και να ανέβει στη σκηνή απόψε. Η σημερινή συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Orange Vélodrome στη Μασσαλία δυστυχώς αναβάλλεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruce Springsteen (@springsteen)

Σύμφωνα με εικόνες της τοπικής εφημερίδας La Provence, δεκάδες θαυμαστές του τραγουδιστή είχαν ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνονται γύρω από το χώρο της συναυλίας, χωρητικότητας 60.000 θέσεων, λίγες ώρες πριν από το σόου που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:30.

Το δημοσίευμα ανέφερε (χωρίς επιβεβαίωση) ότι ο Bruce πιθανώς θα κρυολόγησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στις 22 Μαΐου στο Sunderland της Αγγλίας, όπου έπαιξε σε καταρρακτώδη βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruce Springsteen (@springsteen)

Την ίδια τύχη είχαν οι συναυλίες σε Πράγα (28/5) και Μιλάνο (1 και 2/6) με νέες ημερομηνίες να “μαγειρεύονται” στα παρασκήνια.

Οι συναυλίες του Σπρίνγκστιν είναι ένας πραγματικός άθλος για τον τραγουδιστή, ο οποίος μένει στη σκηνή πάνω από 2,5 ώρες σε ένα performance όλο ενέργεια που θα ζήλευαν καλλιτέχνες με τα μισά του χρόνια.

Και όπως ανέφερε πολύ εύστοχα σε κριτική του το NME για τον Μπρους: Μια προσωπικότητα τόσο απόλυτα σαρωτική που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Ο Springsteen μπορεί να αλλάξει ζωές σε μια νύχτα. Σε μια συναυλία διανθισμένη με μαθήματα ζωής, αγάπης και απώλειας.

Επόμενος σταθμός 12 Ιουνίου Μαδρίτη και … σταυρωμένα δάκτυλα να πάνε όλα καλά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα