Grammy 2024 κουίζ: Ποιος είναι ο γνωστός ρόκερ με τη μάσκα που αναστάτωσε τα social

Διαβάζεται σε 3'
Sid Wilson
O Sid Wilson στα 66α Βραβεία Grammy Jordan Strauss/Invision/AP

Η απονομή των Grammy 2024 δεν είχε καθόλου ευτράπελα, αλλά η μάσκα ενός μουσικού στο κόκκινο χαλί έγινε κουίζ και προκάλεσε πολλά σχόλια.

Μπορεί το πρόσωπο των Βραβείων Grammy 2024 να ήταν η Taylor Swift, όμως οι φανς της τελετής ασχολήθηκαν στα social media με μία μάσκα, που έγινε κουίζ, κυρίως για τους λιγότερο γνώστες της ροκ και μέταλ μουσικής σκηνής.

Η Kelly Osbourne περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Grammy με τον συνοδό της και το ENews πόσταρε ένα κουίζ. Ποιος είναι ο κύριος με την παράξενη μάσκα δίπλα στην Osbourne; Μήπως είναι ο Ozzy σε νέες περιπέτειες; Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν πολυκατάλαβαν την ταυτότητα του μουσικού, αλλά όσοι ξέρουν τους μέταλ θεούς από την Αϊόβα ήταν πιο προετοιμασμένοι.

Οι θαυμαστές των Slipknot που αναγνώρισαν τον Sid Wilson έσπευσαν να απαντήσουν εκνευρισμένοι “Ποια είναι η κυρία; Γιατί αυτός με τη μάσκα είναι υποψήφιος για GRAMMY“.

Kelly Osbourne και Sid Wilson στα 66α Grammy Awards στο Los Angeles. Jordan Strauss/Invision/AP

Οι Slipknot με το “Hive Mind” ήταν υποφήφιοι στην κατηγορία Καλύτερη Metal Ερμηνεία μαζί με τους Disturbed (“Bad Man”), τους Ghost (“Phantom of the Opera”), του Spiritbox (“Jaded”) και τους Metallica που τελικά κέρδισαν το Grammy για το “72 Seasons”.

Grammy 2024 με τους “παππούδες” Slipknot – “Είμαστε ακόμα επικίνδυνοι”

Οι Slipknot (κάτοχοι ενός Grammy) μίλησαν στο Billboard στα παρασκήνια των Βραβείων Grammy για το πώς νιώθουν με την υποψηφιότητά τους μετά από τόσα χρόνια (η τελευταία παρουσία τους στα βραβεία ήταν το 2016). Πώς βλέπουν τη μέταλ μουσική σκηνή; Αντέχει στον χρόνο;

Το είδος παραμένει δυνατό … όλοι έρχονται και φεύγουν η μέταλ μένει. Κάθε 15χρονο εκεί έξω θα έχει ένα hard rock hit να ακούσει. Χρειαζόμαστε όσο ποτέ αυτή τη δόνηση, τη μέταλ, τη ροκ” λένε οι Slipknot.

Στην ερώτηση αν η μέταλ όταν γίνεται mainstream χάνει τη δύναμή της οι Slipknot λένε “το αντίθετο, η μέταλ σπρώχνει μπροστά το mainstream”.

Η Kelly Osbourne δήλωσε πως είναι τιμή της να βλέπει πώς εξελίσσεται η μπάντα και να είναι μέρος του ροκ κόσμου.

Τέλος οι Slipknot δηλώνουν συγκινημένοι για τη βραδιά των Grammy:Είναι μία πολύ ιδιαίτερη φάση αυτή για εμάς. Γιορτάζουμε την κουλτούρα μας, όσους έφυγαν, την οικογένειά μας και όσους μας βοήθησαν να είμαστε ακόμα relevant (σχετικοί, ενν. στην επικαιρότητα). Συνεχίζουμε να εκφραζόμαστε. Μεγαλώσαμε, αποκτήσαμε εγγόνια και καταφέραμε να φτάσουμε εδώ. Είμαστε τόσο επικίνδυνοι όσο ήμασταν ποτέ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα