Jermiah Green: Πέθανε στα 45 του ο ντράμερ των Modest Mouse

Jermiah Green: Πέθανε στα 45 του ο ντράμερ των Modest Mouse

Ο Jeremiah Green, ντράμερ και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Modest Mouse έχασε τη γενναία μάχη του με τον καρκίνο στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Jermiah Green, ο ντράμερ των Modest Mouse, πέθανε “ειρηνικά στον ύπνο του” την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου), σύμφωνα με την ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, την είδηση του θανάτου του επιεβεβαίωσαν οι Modest Mouse, ενώ του άφησαν και ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσω του επίσημου λογιαριασμού τους στο Instagram.

“Δεν ξέρω έναν τρόπο να το πω εύκολα αυτό: Σήμερα χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο Jeremiah. Ξάπλωσε για να αναπαυθεί και απλά έσβησε. Θα ήθελα να πω ένα σωρό όμορφα λόγια αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτά θα έρθουν αργότερα, και από πολλούς ανθρώπους. Σας παρακαλώ να εκτιμήσετε όλη την αγάπη που δίνετε, παίρνετε, έχετε δώσει και θα πάρετε. Σας αγαπάμε”, ανέφεραν οι Modest Mouse.

Η μητέρα του Jermiah Green άφησε και αυτή ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα γράφοντας στο Facebook: “Με πολύ βαριά καρδιά οι οικογένειες Green και Namatame ανακοινώνουν τον θάνατο του συζύγου, πατέρα, γιου και αδελφού τους, Jeremiah Green. Ο Jeremiah, ντράμερ και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Modest Mouse με έδρα το Issaquah, έχασε τη γενναία μάχη του με τον καρκίνο στις 31 Δεκεμβρίου. Έφυγε ειρηνικά στον ύπνο του”, ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός ντράμερ πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τετάρτου σταδίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα