Μαρίνα Σάττι: Το αγαπημένο της κομμάτι από όσα είχαμε στείλει στη Eurovision

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαρίνα Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι PAPADAKIS PRESS

Για τα προγνωστικά της φετινής Eurovision, τα συναισθήματα, αλλά και το αγαπημένο της τραγούδι που έχει στείλει η χώρα μας στον διαγωνισμό, μίλησε η Μαρίνα Σάττι.

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και τα βλέμματα των Ελλήνων -και όχι μόνο- είναι στραμμένα στη Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το “ZARI”.

Οι γνώμες για το εν λόγω τραγούδι παραμένουν διφορούμενες, ωστόσο αυτό είναι κάτι που φαίνεται να μην την αγγίζει, όπως τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί κατά τη συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega “Ελένη”.

Όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά της, η ερμηνεύτρια απάντησε τα εξής: “Χαρά, ανυπομονησία, περηφάνια, όπως έχουν αποδεχτεί και το τραγούδι, νομίζω ότι τώρα έχουν καταλάβει λίγο και την πρόθεση μας και τη διάθεσή μας”.

Σε ό,τι αφορά τα προγνωστικά που δίνουν πολύ καλές θέσεις στην Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι δήλωσε κατηγορηματικά: “Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά, γιατί όπως μου έχει πει και ο Φωκάς Ευαγγελινός διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες, στις ζωντανές παρουσιάσεις. Στόχος μου είναι να πάμε και να τα ‘σπάσουμε’ και να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό που θα ‘γράψει’ και θα το εισπράξει και ο κόσμος”.

Και συνέχισε λέγοντας για το ZARI: “Προτιμώ το τραγούδι να προκαλεί έναν αντίκτυπο, είτε θετικό είτε αρνητικό, παρά να είναι κάτι που ‘πέρασε και δεν ακούμπησε’. Εξάλλου ήταν ντάξει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη και κάπως με ρίσκο έγινε η επιλογή αυτού του τραγουδιού και νομίζω και όλων των τραγουδιών που έχουμε κάνει μέχρι τώρα”.

Τέλος, όταν κλήθηκε να αποκαλύψει το τραγούδι που ξεχώρισε από τις παλιές συμμετοχές της Ελλάδας, απάντησε:Το “S.A.G.A.P.O”, ήμουν και μικρή τότε όταν είχε κυκλοφορήσει και θυμάμαι ότι ήμασταν κάτι φίλοι παιδάκια και τα λέγαμε όλα με γράμματα”.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον Β’ Ημιτελικό στις 9 Μάϊου και εμφανίζεται στην 3η θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα