Μαρίνα Σάττι: Το cover που δεν περιμέναμε για το “Eurovision… A Little Bit More”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι YouTube

Μετά την unplugged έκδοση του “Ζάρι” η Μαρίνα Σάττι δείχνει τη μουσική της ταυτότητα με ένα cover παλαιότερου τραγουδιού.

Όσο το “Ζάρι” συνεχίζει να ακούγεται και να διχάζει και η Μαρίνα Σάττι προετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, ένα νέο cover κυκλοφόρησε από το κανάλι της Eurovision.

Στο πλαίσιο του Eurovision… A Little Bit More, η Μαρίνα Σάττι επανεκτέλεσε το τραγούδι “Στης Νάουσας το κάστρο” της Ελένης Τσαλιγοπούλου,  το οποίο αναφέρεται στο τραγικό γεγονός της καταστροφής της Νάουσας το 1822 από τους Τούρκους, συνεχίζοντας να δείχνει τη μουσική της ταυτότητα και τις φωνητικές της ικανότητες.

Τι είναι το Eurovision… A Little Bit More;

Όπως αναφέρει το OGAE, κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube ανεβαίνουν μια σειρά από video των εκπροσώπων των διαγωνιζόμενων χωρών, στα οποία οι καλλιτέχνες ερμηνεύουν live τις συμμετοχές τους, γνωστές διασκευές, ακόμη και remix.

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικές ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την unplugged εκδοχή του τραγουδιού “ZARI” και ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι να ερμηνεύει ζωντανά το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στο εν λόγω βίντεο, η Μαρίνα Σάττι τραγουδά live το “ZARI” με τη συμμετοχή ορχήστρας, η οποία περιλαμβάνει ζουρνά, κλαρίνο, κιθάρα, πλήκτρα, τουμπερλέκι.

Μαρίνα Σάττι: Στης Νάουσας το κάστρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα