Μάρθα Φριντζήλα και Ορέστης Ντάντος ξανά “Στα Βαθιά” στον Σταυρό του Νότου Club

Μάρθα Φριντζήλα και Ορέστης Ντάντος ξανά “Στα Βαθιά” στον Σταυρό του Νότου Club
Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος

Η Μάρθα και ο Ορέστης συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το τραγούδι “Νερό Στη Βάρκα”.

Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος παρουσιάζουν ξανά την επιτυχημένη μουσική τους παράσταση “Στα Βαθιά” στο Σταυρό του Νότου Club τις Τετάρτες 22, 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου.

Η Μάρθα και ο Ορέστης συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το τραγούδι “Νερό Στη Βάρκα”. Η απροσδόκητη επιτυχία του τραγουδιού δεν τους άφησε πολλά περιθώρια και έτσι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής.

Έτσι, ανέβηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο στη σκηνή του Σταυρός του Νότου Club και βούτηξαν για τα καλά “Στα Βαθιά” του ελληνικού τραγουδιού παρασύροντας μαζί τους το κοινό.

Μιλώντας στο NEWS 24/7 για τη δημιουργία του τραγουδιού “Νερό Στη Βάρκα” ο Ορέστης Ντάντος μας είχε πει: “Είχα γράψει το τραγούδι κι είχα ήδη στο μυαλό μου να φτιάξω ένα πρότζεκτ για διαφορετικές γυναικείες φωνές. Στο συγκεκριμένο φαντάστηκα μια γυναίκα που βρίσκεται σε εκείνη τη φάση ζωής όπου το πάθος, αλλά και η σοφία, βρίσκονται σε ισορροπία. Μια γυναίκα που μιλάει για τον έρωτα μπορώντας και να τον ζει άλλα και να τον παρατηρεί από μία απόσταση, μια γυναίκα με μεγάλη δύναμη, αλλά και ευαισθησία ταυτόχρονα. Και ήταν η Μάρθα.

Αντίστοιχα η Μάρθα Φριτζήλα, η οποία ερμήνευσε εκπληκτικά το εν λόγω τραγούδι στην παράσταση “Σ’ ένα κύμα του Νότου” με τη Δήμητρα Γαλάνη στο Μέγαρο Μουσικής, είχε πει στο NEWS 24/7: “Το τραγούδι το αγάπησα από την πρώτη ακρόαση. Και φαίνεται πως το αγάπησαν πολλοί σαν κι εμένα. Περιγράφει τη ζωή μου. Και εισέβαλε στην ζωή μου σε μια στιγμή που με εξέφραζε πολύ.

Κολύμπι “Στα Βαθιά” αχαρτογράφητα νερά

Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος

Η Μάρθα και ο Ορέστης έστησαν μια μοναδική μουσική παράσταση, με διάχυτο χιούμορ και έντονα συναισθήματα, παρουσιάζοντας τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και άλλα κοινά αγαπημένα τους. Κι αφού τελικά αυτή η συνάντηση ήταν κάτι παραπάνω από μοιραία αποφάσισαν να το επαναλάβουν.

Από τον Μάνο Χατζιδάκι, την Λένα Πλάτωνος και τον Τζίμη Πανούση ως τον διονυσιακό κόσμο των παραδοσιακών τραγουδιών και τα ροκ τραγούδια της κραιπάλης, κολυμπάμε με πολύ θράσος κι αγάπη, έτσι όπως είμαστε μαθημένοι!

Το πρόγραμμα, όπως μας είχε πει ο Ορέστης, περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού και της πορείας και των δύο, με μόνο κριτήριο επιλογής την κοινή επιθυμία. Η Μάρθα συμπλήρωσε: “Θέλαμε να συνδυάσουμε το τραγούδι που μας έφερε κοντά, με το μουσικό σύμπαν που μας συνδέει. Και στο σύμπαν αυτό νιώθουμε σαν να βουτάμε σε βαθιά αχαρτογράφητα νερά. Από τον Μάνο Χατζιδάκι, την Λένα Πλάτωνος και τον Τζίμη Πανούση ως τον διονυσιακό κόσμο των παραδοσιακών τραγουδιών και τα ροκ τραγούδια της κραιπάλης, κολυμπάμε με πολύ θράσος κι αγάπη, έτσι όπως είμαστε μαθημένοι.

Μαζί τους θα βρίσκεται μια εξαιρετική παρέα μουσικών που αποτελείται από τους:

  • Λεωνίδα Πετρόπουλο – ηλ. Μπάσο
  • Γιώργο Καρδιανό – ηλ. κιθάρα
  • Γιάννη Ριζόπουλο – τύμπανα
  • Μιχάλη Βρέττα – βιολί
  • Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Παξεβάνης – Σωτήρης Παπάκος
  • Σχεδιασμός Αφίσας: Ήρα Σταματοπούλου

Info

  • Μάρθα Φριντζήλα & Ορέστης Ντάντος / Στα Βαθιά
  • Τετάρτες 22, 29/3 & 5/4 – Σταυρός Του Νότου Club
  • Γενική Είσοδος: 14€ – Ώρα έναρξης: 21.00
  • Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr / Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα