Νικολόπουλος: Η άγνωστη ιστορία με την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου – “Με πήρε τηλέφωνο νευριασμένη”

Νικολόπουλος: Η άγνωστη ιστορία με την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου – “Με πήρε τηλέφωνο νευριασμένη”
Χρήστος Νικολόπουλος GLOMEX

Μια παλιά ιστορία σχετικά με κάποια τραγούδια που του είχε δώσει η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, περιέγραψε ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος.

Για μια εκ των επικοινωνιών που είχαν στο παρελθόν με την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος στην εκπομπή “Προσωπικά” στο ΕΡΤ, ενώ ανέφερε ότι έχει ακόμα στην κατοχή του στίχους της και πρόκειται να τους μελοποιήσει.

Όπως εξιστορήθηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης:

“Τη γνώρισα γύρω στο 1970, τότε ήταν η μόδα που έκαναν βραδιές σε αναψυκτήρια. Σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη σε αυτήν, για να μαζέψουμε χρήματα και να τη στηρίξουμε, την γνώρισα. Με ήξερε και έτσι ανοίξαμε μια σχέση. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ πνευματικός, καλοκάγαθη, ομιλητική στη σχέση της με τους ανθρώπους. Είχε κάποιες ιδιαιτερότητες, όπως όλοι ξέρουμε.

Μου είπε ότι θα μου δώσει κάποια τραγούδια. Πήγα στο σπίτι της, κάπου στη Δροσοπούλου, και μου έδωσε 2-3. Τα μελοποίησα και τα ηχογραφήσαμε με έναν τραγουδιστή που λεγόταν Μάριους. Κυκλοφόρησαν και τα άκουσε στο ραδιόφωνο.

Με πήρε τηλέφωνο πολύ νευριασμένη και μου λέει “Άκουσα τα τραγούδια μου, τα έβγαλες και δεν με ρώτησες”. Της λέω “Κυρία Ευτυχία εσείς μου τα δώσατε, έχω το όνομά σας στον δίσκο, τι άλλο να κάνω”. Και μόλις της είπα ότι έχω το όνομά της πάνω, ηρέμησε, και μου λέει: “Ναι παιδί μου, δεν το ήξερα, γιατί σε όπους έδινα δεν έβαζαν το όνομά μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Έχω την ευτυχία να έχω ακόμα 5-6 στίχους της, πολύ καλούς, τους οποίους θα αξιοποιήσω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα