Οι Måneskin με τον Νταμιάνο έρχονται στο EJEKT Festival 2024

Διαβάζεται σε 3'
Maneskin
Οι Maneskin στα MTV Video Music Awardsrk, N.J. Charles Sykes/Invision/AP

Tο απόλυτο “φαινόμενο” της παγκόσμιας μουσικής, οι Måneskin έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου!

Tο απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής λέγεται Måneskin και θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου 2024!

Πρωτογνωρίσαμε τον τραγουδιστή Damiano David, την μπασίστρια Victoria De Angelis, τον ντράμερ Ethan Torchio και τον κιθαρίστα Thomas Raggi με το “Zitti e buoni” στην Eurovision του 2021, όπου στέφθηκαν νικητές και έτσι ξεκίνησε ο μακρύς δρόμος της επιτυχίας τους.

Στο EJEKT Festival 2024 o ερωτικός Νταμιάνο θα ανέβει στη σκηνή στο ΟΑΚΑ και όποιος αντέξει!

Όταν οι Måneskin τραγουδούσαν στους δρόμους της Ρώμης – Τώρα γεμίζουν στάδια

Το συγκρότημα των Måneskin δημιουργήθηκε από τέσσερις συμμαθητές και φίλους. Συναντήθηκαν πρώτα ως μαθητές του ίδιου γυμνασίου. Το 2016, ενώ ήταν μαθητές του liceo scienceo J.F. Kennedy στο Monteverde της Ρώμης, αποφάσισαν να δημιουργήσουν συγκρότημα.

Το όνομα της μπάντας επιλέχθηκε όταν έπρεπε επειγόντως να εγγραφούν στο Pulse, έναν τοπικό διαγωνισμό μουσικής για νέες μπάντες. Το έδωσε η Βικτώρια, η οποία είναι μισή Δανέζα, όταν οι υπόλοιποι τρεις της ζήτησαν να πει μερικές δανικές λέξεις και τελικά κατέληξαν στο Måneskin, που σημαίνει σεληνόφως.

Οι νεαροί ξεκίνησαν παίζοντας μουσική στους δρόμους της συνοικίας Colli Portuensi της Ρώμης, καθώς και στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, συμπεριλαμβανομένης της Via del Corso.

Δύσκολα θα μπορούσαν να φανταστούν τότε ότι κάποια μέρα θα κέρδιζαν τη Eurovision το 2021. Αν και ο Damiano ξεχώριζε από την πρώτη στιγμή στις συναυλίες της μπάντας.

Οι τέσσερις σωματοφύλακες άρχισαν να γίνονται γνωστοί αφού πήραν τη δεύτερη θέση στην ενδέκατη σεζόν του ιταλικού τηλεοπτικού X Factor το 2017.

Η ροκ μπάντα κέρδισε το Φεστιβάλ Μουσικής Sanremo του 2021 και εκπροσώπησε την Ιταλία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 με το τραγούδι “Zitti e buoni” με το οποίο λίγο αργότερα κέρδισαν την 1η θέση με 524 βαθμούς.

Fast Forward με τα κομμάτια “Supermodel”, “MAMMAMIA” και “Gossip” που έχουν γίνει τα αγαπημένα των θαυμαστών τους μας εντυπωσίασαν στον πιο πρόσφατο δίσκο τους με τίτλο Rush!  

Στο ντοκιμαντέρ “This Is Måneskin” ξεδιπλώνεται όλη η ιστορία τους

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Måneskin στο EJEKT Festival 2024 θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23.02 στις 14.00 ώρα Ελλάδος στο more.com/music/ejekt-festival-2024-maneskin.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα