Όταν η Peggy Gou “ηλέκτρισε” την Πλατεία Νερού

Όταν η Peggy Gou “ηλέκτρισε” την Πλατεία Νερού
FACEBOOK/EJEKT

Είδαμε την σούπερ σταρ Νοτιοκορεάτισα DJ, Peggy Gou στην Πλατεία Νερού και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Μόνο ενθουσιασμός επικρατούσε το βράδυ του Σαββάτου, 30 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, στο Ejekt Festival με περίπου 4.000 ανθρώπους -κάτω των 30 ετών κατά κύριο λόγο- να περιμένουν την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Νοτιοκορεάτισας DJ, Peggy Gou.

Δεν είναι τυχαίο πως μέσα σε μόλις 7 χρονια από την κυκλοφορία του πρώτου της single “Hungboo”, η Peggy Gou έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αναγνωρισμένα DJ / Producer ονόματα του κόσμου, με εκατομμύρια οπαδούς και παρουσία στα κορυφαία dance clubs και festivals του κόσμου, από το Glastonbury ως το Dekmantel. Έχει κυκλοφορήσει το δικό της DJ Kicks, 5 αξιοσημείωτα EPs και μια σειρά από international hits οπως τα “Gou Talk”, “It Makes You Forget (Itgehane)”, “Starry Night”, “Jigoo”. Πλέον έχει και τη δική της δισκογραφική εταιρεία, την εκλεκτική Gudu.

Ignem K/FACEBOOK/EJEKT


Έχοντας δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό κοινό, η Peggy Gou, ή “Feta Gou”, όπως την έχουν “βαφτίσει” οι φανατικοί της, πήρε λίγο μετά τις 11 τη σκυτάλη από τον Kid Angelo, ο οποίος είχε ήδη φροντίσει να ανεβάσει τη διάθεση και την ένταση.

Όταν ανέλαβε τα decks, κατέστη αμέσως σαφές ότι το πάρτι τότε ξεκινούσε. Δεκάδες ήταν τα μηνύματα λατρείας σε πανό και χαρτόνια που σηκώθηκαν από τους fan της, ενώ δεν ήταν σπάνια τα επιφωνήματα θαυμασμού για τις εκρηκτικές “αλλαγές” της.

Με το πλήθος να χορεύει ασταμάτητα, η super star της ηλεκτρονικής μουσικής δεν έκρυψε τη διάθεσή της να μην απογοητεύσει κανέναν, γι αυτό και την τελευταία νύχτα του Ιουλίου, προσέφερε ένα μοναδικό party στο ελληνικό κοινό, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το δέσιμο που έχει αναπτύξει με αυτό. Ένα party που ήρθε στην ολοκλήρωση μίας συναυλιακής σεζόν που ο κόσμος περιμενε πώς και πώς και την έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα