Ροκ μπαλάντα – έκπληξη από τους Maneskin και ο Damiano νιώθει πιο μόνος από ποτέ

Ροκ μπαλάντα – έκπληξη από τους Maneskin και ο Damiano νιώθει πιο μόνος από ποτέ
THE LONELIEST Tommaso Ottomano / Press / SONY MUSIC

Οι Ιταλοί ρόκερς Maneskin έγραψαν μια σχεδόν “παλιακή” ροκ μπαλάντα που μιλάει για τη μοναξιά, τον έρωτα και την απώλεια.

Το νέο τους single “The Loneliest” κυκλοφόρησαν οι Maneskin, που ρίχνουν τους τόνους μετά το πιο ρυθμικό ‘Supermodel’, που ακούσαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο.

Οι Ιταλοί ρόκερς έγραψαν μια σχεδόν “παλιακή” ροκ μπαλάντα με στίχους που μιλούν για τη μοναξιά και τον έρωτα στο κατώφλι ενός… θανάτου (ίσως). Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi και Ethan Torchio βγάζουν μια ποπ-ροκ αισθητική με λίγο άρωμα από 90ς.

Βγαίνοντας από τη ζώνη ασφαλείας τους, εξερευνούν καινούργια για εκείνους μουσικά λημέρια με το “The Loneliest”. Με δυνατά φωνητικά και ηλεκτρικές κιθάρες που δένουν αρμονικά μεταξύ τους, το single αναδεικνύει μια πιο ευαίσθητη πλευρά του group.

Ο “σπαρακτικός” Damiano τραγουδάει για μία αγάπη χαμένη, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνονται κατά ριπάς οι θαυμαστές των Maneskin- που ξεκίνησαν από τους δρόμους της Ρώμης και έχουν πλέον γίνει διεθνείς σταρς.

The Loneliest – Ακούστε το νέο κομμάτι των Maneskin

Μιλώντας για το single, ο Damiano των Måneskin λέει: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που όλοι σας θα ακούσετε επιτέλους το ‘The Loneliest’. Το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα, είναι πολύ προσωπικό αλλά νομίζω ότι όλοι σας θα ταυτιστείτε. Κάναμε ένα show έκπληξη στο Λονδίνο και τραγουδήσαμε το ‘The Loneliest’ ζωντανά για πρώτη φορά και η αντίδραση του κόσμου σήμαινε πολλά για μας!

Περνάμε τέλεια κάνοντας περιοδεία σε όλο το κόσμο, γνωρίζοντας θαυμαστές μας από όλο τον κόσμο, από την Ιαπωνία μέχρι την Αμερική και την Ευρώπη και παραπέρα και ανυπομονούμε να για περισσότερες συναυλίες και μουσική για το 2023!”.

Οι Maneskin στον τελικό της Eurovision με το Supermodel AP photo

Συνεχίζοντας μετά τη ραδιοφωνική επιτυχία του ‘Supermodel’ το οποίο έχει ξεπεράσει τα 170 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, οι Måneskin παραμένουν στη κορυφή για μία ακόμη χρονιά. Ως τώρα το 2022 τους βρήκε στα καλύτερά τους, με το να είναι πρώτο όνομα σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το Lollapalooza όπου έπαιξαν για περισσότερους από 65,000 θαυμαστές και αργότερα στο ιστορικό Circo Massimo της Ιταλίας όπου έπαιξαν για 70.000 θαυμαστές, ενώ ακολούθησαν και τα Rock in Rio, Pinkpop, Rock am Ring, SummerSonic, μεταξύ άλλων.

Τον περασμένο Αύγουστο οι Maneskin έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στα MTV VMAs, όπου ερμήνευσαν το ‘Supermodel’ και ξεσήκωσαν τα πλήθη με μια εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ. Το “πεσμένο” μπλουζάκι της μπασίστριας Victoria De Angelis και το προκλητικό παντελόνι του Damiano “μπέρδεψαν” λίγο τους υπεύθυνους της τηλεοπτικής κάλυψης.

Την ίδια βραδιά, η μπάντα κέρδισε και το βραβείο ‘Best Alternative Video’ – και αυτή ήταν η πρώτη φορά που κερδίζει κάποιος Ιταλός καλλιτέχνης το συγκεκριμένο βραβείο.

Η κυκλοφορία του "Supermodel" των Maneskin έρχεται αμέσως μετά από την ανακοίνωση ότι το "Beggin" ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams Panik Records/Sony Music

Το γκρουπ τραγούδησε και τη διασκευή “If I Can Dream” που ακούγεται στη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν, “Elvis”.

Οι Måneskin θα μεταφέρουν την περιοδεία “LOUD KIDS” στην Αμερική αυτό τον χειμώνα πριν επιστρέψουν στην Ευρώπη και την Μεγάλη Βρετανία το 2023.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα