Eurovision 2019: Είναι επίσημο – Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Eurovision 2019: Είναι επίσημο – Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Είναι επίσημο! Η Τάμτα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει στο Τελ Αβίβ το 2019.

Κάθε χρόνο γίνονται ολόκληρες συζητήσεις σχετικά με τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Κύπρο στη Eurovision, έναν μουσικό διαγωνισμό που αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους μουσικούς τηλεοπτικούς θεσμούς σχετικούς με τη μουσική.

Φέτος, δηλαδή στη Eurovision του 2019, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, την Κύπρο θα εκπροσωπήσει η δημοφιλής ποπ τραγουδίστρια Τάμτα. Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε μέσα από το ΡΙΚ (Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου) που έγραψε τα εξής:

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον προσεχή Μάιο, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία, Τάμτα. Η τραγουδίστρια εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Minos EMI και την εταιρία management Ερωδιός Live. H Τάμτα θα ερμηνεύσει το τραγούδι του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο «Replay». Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα