Τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί σε μία ανεπανάληπτη κιθαριστική εμπειρία

Διαβάζεται σε 2'
Τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί σε μία ανεπανάληπτη κιθαριστική εμπειρία
Κική Παπαδοπούλου

Την Πέμπτη 4 Απριλίου, τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί (Ειρήνη Κετικίδη, ο Φώτης Δεληνικόλας, ο Φοίβος Ζαχαρόπουλος και ο Κώστας Φοίτος) θα παραδώσουν ένα μάθημα τέχνης και τεχνικής στη Θεσσαλονίκη, στο μέρος που πραγματικά ξέρουν να γιορτάζουν τη μουσική, στο θρυλικό Eightball.

Μετά το εκρηκτικό sold out της Ειρήνης Κετικίδη, του Φώτη Δεληνικόλα, του Φοίβου Ζαχαρόπουλου και του Κώστα Φοίτου στο  Piraeus Club Academy τον Νοέμβριο που μας πέρασε, το τρομερό αυτό κιθαριστικό…τετράδυμο επιστρέφει, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, για να χαρίσει άλλη μία τρομερή κιθαριστική εμπειρία.

Την Πέμπτη 4 Απριλίου, οι τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί θα παραδώσουν ένα μάθημα τέχνης και τεχνικής στη Θεσσαλονίκη, στο μέρος που πραγματικά ξέρουν να γιορτάζουν τη μουσική, στο θρυλικό Eightball.

Μετά από χρόνια κατάρτισης και επαγγελματικής πορείας, τρεις βιρτουόζοι κιθαρίστες και μία καταιγιστική κιθαρίστρια, έρχονται να γιορτάσουν τις δυνατότητες του οργάνου τους σε μία ηχητική αναζήτηση όπου πολύπλοκα riffs και απαιτητικά solos αφαιρούνται σε βαθιά προσωπικές μελωδίες και ξεσηκωτικά περάσματα.

Μέσα από τις συνθέσεις τους η Ειρήνη Κετικίδη, ο Φώτης Δεληνικόλας, ο Φοίβος Ζαχαρόπουλος και ο Κώστας Φοίτος μάς αποκαλύπτουν το πραγματικό εύρος του φάσματος της σκληρής μουσικής ενώ αποδεικνύουν ότι η τεχνική μετράει αλλά δεν είναι ποτέ αυτοσκοπός.

Η Ειρήνη Κετικίδη
Η Ειρήνη Κετικίδη Κική Παπαδοπούλου

Αν έχετε ποτέ αγαπήσει μία κιθάρα, καλό θα είναι να μην χάσετε αυτό το live. Αν ανήκετε στους τυχερούς που την έχουν αγγίξει, αυτή είναι η συναυλία για εσάς καθώς κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα κληρωθούν μία κιθάρα και τρία πετάλια από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους κατασκευαστές.
4 Απριλίου στο Eightball θα ‘ναι σα να μπαίνει η (κιθαριστική) Άνοιξη. Αλήθεια.

Ιnfo

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024
Eightball
Πόρτες/ Doors: 20:45
Έναρξη: 21:15
Τοποθεσία/ Location: Eightball
Εισιτήρια: 12 ευρώ προπώληση, ταμείο 15 ευρώ και 8 ευρώ για σπουδαστές μουσικών σχολών και ωδείων (με επίδειξη βεβαίωσης φοίτησης και ταυτότητα) Tickets: 12 euro presale, 15 euro door, 8 euro concession for music students htps://cometogether.live/event/848/guitar-experience

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα