Το line up του Helmos Mountain Festival ανακοινώθηκε – Ποιοι δηλώνουν βροντερό “παρών”

Διαβάζεται σε 4'
Συναυλία
unsplash

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Χαρούλης, Ιουλία Καραπατάκη θα είναι στο Helmos Mountain Festival – Ποιοι άλλοι δηλώνουν “παρών”

Το δεύτερο Helmos Mountain Festival είναι γεγονός. Το φεστιβάλ που έγραψε τη δική του ιστορία το περσινό καλοκαίρι, επιστρέφει και πάλι στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου θα γεμίσει στις κορυφές του Χελμού με τις μουσικές του!

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και το φετινό line up ξεπερνά κάθε προσδοκία:

L’ENTOURLOUP • NOVEL 729
VILLAGERS OF IOANNINA CITY • ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ • ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ • ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ
ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ • ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ
ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ • ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

 

Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση αλλά και χαλάρωση, στις πλαγιές ενός μαγικού βουνού, του Χελμού! Μέρες και νύχτες σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, σ’ έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς που ανήκει στο παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Χελμού – Βουραϊκού.

Ο στόχος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να καταστεί ο Χελμός ένα βουνό για όλους, έγινε πέρυσι πραγματικότητα και απέδειξε πως φύση, αθλητισμός, δραστηριότητες αναψυχής, εκπαίδευση και μουσική αποτελούν την απόλυτη συνταγή …ευτυχίας.

Φέτος λοιπόν, σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στη φύση και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τη Novel Vox, σχεδίασαν ακόμα ένα υπέροχο φεστιβάλ και μας περιμένουν όλες και όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να μοιραστούμε ανεπανάληπτες στιγμές και να φτιάξουμε νέες αναμνήσεις.

Τι θα ζήσουμε φέτος στο Helmos Mountain Festival;

Αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και κάθε διάθεση! Τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια στη φύση, trail running για τους πιο… βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα!

Θα έχει συναυλίες; Φυσικά, και θα έχει. Κάθε ημέρα θα κλείνει με συναυλίες από καταξιωμένους και αγαπημένους σε όλους καλλιτέχνες!

Θα έχει και γλέντι; Φυσικά και θα έχει. Και φέτος το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό, γνήσιο γλέντι στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων!

Info

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται
Τα εισιτήρια φέτος διατίθενται σε τρεις φάσεις.

Early Foxes 45€ – εξαντλήθηκαν
Προπώληση 55€ – για τους ψύχραιμους!
Last Call 65€ – για αυτούς που μας ζητάνε άλλο ένα τελευταίο…!

*Περιλαμβάνεται η πρόσβαση στο σύνολο των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν καθώς και των λοιπών εγκαταστάσεων του φεστιβάλ.
**Περιλαμβάνεται η χρήση των λεωφορείων για μετακινήσεις μεταξύ της περιοχής των Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού Κέντρου με συνεχή δρομολόγια.
***Δράσεις που παρέχονται από το φεστιβάλ, όπως για παράδειγμα τα workshops, ενδέχεται να χρειάζονται ξεχωριστές κρατήσεις θέσεων για τήρηση σειράς προτεραιότητας.
****Δεν περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες, οι οποίες διατίθενται από συνεργάτες. Για κράτηση θέσεων θα πρέπει να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με τους ίδιους. Στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο more.com

Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές:
Φέτος η κράτηση σκηνής είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων. Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανά σκηνή και να δηλώνεται και ο αριθμός ατόμων σε αυτή.
Κάθε σκηνή θα στήνεται στα οριοθετημένα σημεία, κατόπιν σχετικής υπόδειξης, και θα φέρει χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο που θα δοθεί από τη διοργάνωση, με την επίδειξη της κράτησης.
Το φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει τις σκηνές που δεν ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών.

Τα παραπάνω γίνονται με μοναδικό γνώμονα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του αγαπημένου μας Χελμού, που είναι μέρος του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Unesco Χελμού – Βουραϊκού. Ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων του φεστιβάλ, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε την παραμονή μας στο βουνό και να σεβαστούμε την φύση και το βουνό που μας φιλοξενεί!
Ο κάθε κατασκηνωτής οφείλει και φέρει την ευθύνη να ενημερώνεται και να ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις της διοργάνωσης του φεστιβάλ.

Τέλος, για όσους/όσες προτιμούν να πάρουν εισιτήριο τώρα και να αποφασίσουν μετά για τη σκηνή, δίνεται η δυνατότητα κράτησης σε δεύτερη φάση – πάντα και μόνο μέσω της ίδιας πλατφόρμας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο more.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα