Τρίτωσε για τον Νταλάρα

Τρίτωσε για τον Νταλάρα

Ακόμη μια συναυλία του δημοφιλή τραγουδιστή στο Βεάκειο, μετά την εξάντληση των εισιτηρίων των πρώτων δύο.

Κάτι η ανάγκη του κόσμου να πάει σε ζωντανά θεάματα μετά από μήνες εγκλεισμού, κάτι το γεγονός ότι αρκετοί παλιοί σταρ δεν κάνουν πια μακροσκελείς περιοδείες παρά μόνο επιλεγμένα λάιβ, συν φυσικά την αγάπη του κόσμου για τον Γιώργο Νταλάρα, οι διοργανωτές των καλοκαιρινών συναυλιών του “αναγκάστηκαν” να προσθέσουν ακόμη στις εμφανίσεις του στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Συγκεκριμένα, μετά το ξεπούλημα των εισιτηρίων για τις συναυλίες της 15ης Σεπτεμβρίου και της 2ας Οκτωβρίου, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου ο Νταλάρας θα δώσει την τελευταία του συναυλία της θερινής σεζόν. Σημειωτέον, ο δημοφιλής και διαχρονικά αγαπημένος ερμηνευτής είχε συνολικά επτά sold-out συναυλίες στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με νέα κομμάτια, αλλά και αγαπημένα τραγούδια-σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία του.

Μαζί του σταθερά, οι ταλαντούχες Βιολέτα Ίκαρη και Ασπασία Στρατηγού, με τις οποίες ο Νταλάρας είχε περιοδεύσει στην Ευρώπη. Τους πλαισιώνουν οι μουσικοί Νίκος Ζέρβας (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι, κιθάρα), Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Νίκος Σαμαράς (τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά), Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα). Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Νταλάρα.

Κρατήσεις εισιτηρίων εδώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα