Βασίλης Καρράς: Το συγκινητικό “αντίο” του καλλιτεχνικού κόσμου

Διαβάζεται σε 4'
Βασίλης Καρράς
Βασίλης Καρράς ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ/PAPADAKIS PRESS

Μουσικοί, τραγουδιστές, συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρετούν στα social media τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας φτωχότερη την ελληνική μουσική.

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την Κυριακή (24/12).

Ο γνωστός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με κορονοϊό στην εντατική.

Μουσικοί, τραγουδιστές, συνάδελφοι και φίλοι του αγαπημένου καλλιτέχνη, τον αποχαιρετούν στα social media τις τελευταίες ώρες, με συγκινητικές αναρτήσεις.

Όλοι γράφουν πως ήταν τιμή τους που τον γνώρισαν ή που συνεργάστηκαν, ενώ τον αποκαλούν ως κάτι παραπάνω από τραγουδιστή, αναφερόμενοι στην προσωπικότητα και την ζεστή καρδιά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην μακρά του πορεία, ο Βασίλης Καρράς είχε συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου.

Ζαφείρης Μελάς

“Καλό παράδεισο φίλε και αδερφέ Μου Βασίλη Καρρά”.

Πυξ Λαξ

“Τι να γράψουμε για αυτά τα τρομερά νέα μέσα στα Χριστούγεννα; Ο πιο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής. Η πιο μεγάλη λαϊκή ψυχή. Μόνο όσοι τον έζησαν ξέρουν. Αλλά κι ο κόσμος που τον αγάπησε. Χωρίς αυτόν στην αρχή μας τίποτε δεν θα ήταν ίδιο. Χωρίς την γενναιοδωρία του και την βοήθεια του. Άλλαξε με την φωνή του τα πράγματα .Ξεπέρασε όρια. Διέλυσε τα μικρονοϊκά φράγματα. Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ από μας τα φιλαράκια σου κι ένα καλό ταξίδι να έχεις αδελφέ μας. Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο θα σε θυμόμαστε και θα σε τραγουδάμε. Καλή αντάμωση με τον Μάνο εκεί που θα πας και αν σκαρώσετε κανένα τραγουδάκι ακόμη,στείλτε το και προς τα κάτω γιατί είμαστε πολύ φτωχοί πια”.

Νίκος Κουρκούλης

“ΠΟΥ ΠΑΣ;;; ΠΟΥ ΠΑΣ;;..ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…ΔΕ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ …ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ…ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ !!! Θα τολμήσω με ταπεινότητα να προτείνω κάτι ,αν και δε το συνηθίζω ,αλλά σήμερα είναι μια μοναδική μέρα για μένα και επιβάλλεται Αξίζει σήμερα στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ να αφιερώσουμε όλοι οι συνάδελφοι ερμηνευτές – καλλιτέχνες ένα τραγούδι …στον τελευταίο άντρα Λαϊκό Άνθρωπο Ερμηνευτή της γενιάς μας ,ασχέτως σκηνής και είδους μιας και ο Βασίλης ανήκε σε όλους !”

Καίτη Γαρμπή

“Άλλη φορά δεν θα σε δω…”.

Άννα Βίσση

“Και θα είσαι για Πάντα…”

Χρήστος Δάντης

“Βασίλη μου, καλέ μου φίλε, εγώ δε θα γιορτάσω τα Χριστούγεννα φέτος. Θα τ αφιερώσω σε σένα γιατί ήσουν και θα είσαι Μεγάλος! Όχι μόνο Τραγουδιστής. Πατέρας κι αδελφός όλων μας. Πονάμε όλοι να ξέρεις. Όσοι σε γνωρίσαμε αλλά κι αυτοί που δε σε ξέρουν. Γιατί στα μάτια σου φαινόταν η καλοσύνη, η δοτικότητα, ο αλτρουισμός. Σ αγαπάω και θα σε τιμώ όσο ζω! Καλέ μου φίλε αντίο και θα ανταμώσουμε ξανά”.

Ρούλα Κορομηλά

“Χριστούγεννα στο Μπράβο χωρίς τον Βασίλη Καρρά δεν έγιναν ποτέ. Πάντα εκεί, ευγενικός, καλόκαρδος, ευαίσθητος και δοτικός σε όλο τον κόσμο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας, τις συμβουλές, τα γέλια στα παρασκήνια, την λαχτάρα του με με βλέπει χαρούμενη, την στήριξη κάθε φορά που τον είχα ανάγκη να βγει στην εκπομπή. Απόψε Βασίλη, κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου”.

Ηλίας Βρεττός

“Βασίλη μου σαν την ψυχή σου δεν θα υπάρξει άλλη στο χώρο μας… Ένα μεγάλο κενό αφήνεις αλλά και μία τεράστια παρακαταθήκη που θα την τραγουδάμε πάντα!!! Καλό παράδεισο να έχεις άρχοντα και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη μου οικογένεια σου!”.

Γιώργος Παπαδόπουλος

“Καλά που βρέχει και δεν φαίνονται τα δάκρυα… Καλό παράδεισο Άρχοντα”.

Ελένη Χατζίδου

“”Πιτσιρίκο” ήσουν μεγάλος δάσκαλος… τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου. Καλό ταξίδι. Βρες το Παντελούκο μας εκεί πάνω…”

Χαρά Βέρρα

“ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!! Θα είσαι πάντα εδώ! Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Βασίλη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.”

Ελευθερία Ελευθερίου

“Ένας θρύλος, ένας τεράστιος καλλιτέχνης, ένας υπέροχος άνθρωπος! Σώμα βλέμμα και ψυχή, πιτσιρικα; Αυτό είναι δικό σου! Πόση τύχη είχα να τραγουδήσω μουσική και στίχο σου. Πονάμε όλοι Βασίλη να ξέρεις, ειδικά εμείς που σε ξέραμε, είσαι τεράστιος! Πόσο πλούσια έκανες την μουσική βιομηχανία και πόσο φτωχός θα είναι τώρα ο καλλιτεχνικός κόσμος χωρίς εσένα! Καλό ταξίδι Βασίλη μας… δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Κάποτε θα ανταμώσουμε!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα