Βόσσου, Σαμίου και social media εναντίον Δάντη: “Κατάντια, σεξισμός και ντροπή”

Βόσσου, Σαμίου και social media εναντίον Δάντη: “Κατάντια, σεξισμός και ντροπή”

Χρήστες των social media αλλά και οι γνωστές τραγουδίστριες ξέσπασαν εναντίον του Χρήστου Δάντη για το "Κ...λα σε μισώ" που μόλις κυκλοφόρησε

Ο Χρήστος Δάντης κυκλοφόρησε νέο κομμάτι, και αυτή τη φορά κατάφερε να τραβήξει τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου με έναν τρόπο αντίστροφο απ’ ό,τι συνήθιζε μέχρι σήμερα.

Το “Κ@ρι@λα σε μισώ” που υπογράφει ο Δάντης με τον Dj Tokuc και τον Νίκο Σαρρή, προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων με πολλούς να κάνουν λόγο για ξεκάθαρα σεξιστικά μηνύματα.

H Σοφία Βόσσου ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν, γράφοντας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: “Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή”.

H Άντζι Σαμίου έγραψε από τη δική της μεριά: “Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ….. μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;”.

“Έλα Χρήστο άλλαξε το! Από “καρι@λα σε μισώ” κάνε το “μωρό μου σε μισώ”! Τώρα ο ντόρος έγινε, ζήτα κι ένα συγνώμη από όλες τις γυναίκες που σήμερα γιορτάζουν γιατί είναι η προορίζονται να είναι μάνες και το έσωσες!”, συνέχισε σε άλλη ανάρτηση.

Αντίστοιχα σχόλια αναρτήθηκαν από χρήστες στο Twitter:

Ενώ με ανάρτησή της αντέδρασε και η Άννα Κουρουπού:

Τα πιο καυστικά σχόλια δε, αναρτήθηκαν κάτω από το βίντεο του κομματιού στο YouTube. Ορισμένα ενδεικτικά:

-Να και ένα τραγούδι(?) αντάξιο της αισθητικής του Game of Love. Ε ρε τι κάνει ο κόσμος για να βγάλει λεφτά..

Τρασιλα.

-Τι παρακμή είναι αυτή ρε Δάντη; Τραγικό.

-Γιατί βρε Δάντη;Γιατί;Δεν το περίμενα από σένα, ειλικρινά!Ελπίζω να μην υπάρχει συνέχεια σε αυτή τη κατρακύλα…

 

-κρίμα… μεγάλη απογοήτευση για έναν μεγάλο καλλιτέχνη που θαυμάζω…

-Το πιο θλιβερό, εκτος απο την κατρακύλα ενός καλλιτέχνη που μας έκανε να ανατριχιάζουμε, ειναι οτι αρέσει κιολας σε κάποιους !!! Στιχουργική φαντασία μηδενική, η ελληνική γλώσσα κατεστραμμένη, και η υποτίμηση του γυναικείου φύλου σε ολο της το μεγαλείο !! Κρίμα Χρήστο Δάντη, κάποτε κλαίγαμε με το «παλιό σου παλτό», τωρα απλα λυπόμαστε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα