Σταύρος Ξαρχάκος: Συγκίνηση στην εκδήλωση προς τιμήν του στο Περιστέρι

Σταύρος Ξαρχάκος: Συγκίνηση στην εκδήλωση προς τιμήν του στο Περιστέρι
Τιμητική εκδήλωση για τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Περιστέρι intime

Χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας (11/7) για να τιμήσουν τον Σταύρο Ξαρχάκο. Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στην εκδήλωση, αλλά τελικά δεν πραγματοποίησε την ομιλία του.

Εκδήλωση και συναυλία προς τιμήν του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Σταύρου Ξαρχάκου διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/7).

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Άλσος Περιστερίου για να τιμήσει τον μεγάλο δημιουργό. Ο δήμος Περιστερίου προχώρησε στην αναγόρευσή του σε επίτιμο δημότη, ενώ ο Σταύρος Ξαρχάκος παρέλαβε και ένα γλυπτό έργο τέχνης, το οποίο του παρέδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Επίτιμος δημότης Περιστερίου έγινε ο Σταύρος Ξαρχάκος intime

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, επρόκειτο να εκφωνήσει ομιλία, ωστόσο επειδή υπήρξε καθυστέρηση στην εκδήλωση και για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ομιλία του και ανέβηκε στη σκηνή μόνο για να δώσει την τιμητική πλακέτα στον Σταύρο Ξαρχάκο.

Σταύρος Ξαρχάκος και Κώστας Καραμανλής intime

Ομιλίες πραγματοποίησαν ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας intime

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης intime

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα