Σβαρτσενέγκερ: Ο “μπάτσος του θηριοτροφείου” συνάντησε τους παλιούς “μαθητές”

Σβαρτσενέγκερ: Ο “μπάτσος του θηριοτροφείου” συνάντησε τους παλιούς “μαθητές”

"Ήταν οι ερμηνείες των παιδιών που έκαναν καταπληκτική αυτήν την ταινία", είπε ο Σβαρτσενέγκερ για τον "μπάτσο του θηριοτροφείου". Ποια υπόσχεση έδωσε.

Το σχολείο έχει τελειώσει για όλους τους συντελεστές της θρυλικής ταινίαςΟ μπάτσος του θηριοτροφείου”, αλλά ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επέστρεψε στους παλιούς μαθητές του.

Το αστέρι του “Kindergarten Cop” συμμετείχε στην 30η επέτειο της κλασικής κωμωδίας του 1990, εκπλήσσοντας τους όχι και τόσο μικρούς πλέον συμπρωταγωνιστές του – έξι μέλη της τάξης του Astoria Elementary Kindergarten – κατά τη διάρκεια της επανένωσης τους μέσω Zoom.

“Είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα να βλέπω όλους εσάς. Δεν σας έχω δει για χρόνια. Είναι τρελό” είπε ο Σβαρτσενέγκερ που έχει φτάσει αισίως τα 73 έτη του.

Οι Christian Cousins, Miko Hughes, Brian Wagner, Adam Wylie και τα δίδυμα Krystle και Tiffany Mataras, που έπαιζαν τα άτακτα παιδιά στην τάξη του Kimble, συμμετείχαν στην εκδήλωση επανένωσης που διοργάνωσε η Yahoo Entertainment.

“Χωρίς αμφιβολία, ήταν οι ερμηνείες των παιδιών που έκαναν καταπληκτική αυτήν την ταινία”, είπε ο Σβαρτσενέγκερ. “Αυτό την έκανε να είναι ελκυστική, επιτυχημένη και οι άνθρωποι ήθελαν να την παρακολουθήσουν ξανά και ξανά”.

Πριν κλείσουν, ο 73χρονος πρωταγωνιστής υποσχέθηκε, σύμφωνα με τη USA Today, να οργανώσει μια συνάντηση επανένωσης, όταν βελτιωθούν οι υγειονομικές συνθήκες.

“Νομίζω ότι πρέπει να συναντηθούμε όταν τελειώσει αυτός ο κορονοϊός“, είπε. “Θα το κάνουμε στο σπίτι μου, θα συναντηθούμε και θα πάρουμε πάρτι και κουτσομπολιό!”

Δείτε τις συζητήσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών όπου ο Σβαρτσενέγκερ, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γαμπρό του λέγοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας υπέροχος, υπέροχος σύζυγος για την κόρη μου και τόσο σπουδαίος γαμπρός”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα