Άγγελος Μπούρας: “Ήμουν μπροστά στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη”

Άγγελος Μπούρας: “Ήμουν μπροστά στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη”
Ο Άγγελος Μπούρας Glomex

Ο Άγγελος Μπούρας, περιγράφοντας το επεισόδιο με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Λένα Δροσκάκη στην παράσταση Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές, δήλωσε πως ήταν "ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές".

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τις καταγγελίες εις βάρος του, αλλά και για το περιστατικό με την Λένα Δροσκάκη στην παράσταση Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές, έκανε λόγο ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας σε συνέντευξή του.

Ο Άγγελος Μπούρας αποκάλυψε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, πως είχε εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός δήλωσε, μάλιστα, πως ήταν μπροστά στο περιστατικό που σημειώθηκε στην παράσταση Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές και οδήγησε τελικά την Κάτια Δανδουλάκη να απολύσει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη. Αυτά που έκανε δεν τα γνώριζα. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μια πρόβα. Τον είχα δει. Ήμουν παρών. Αλλά από εκεί μέχρι να φτάσουμε σε ένα βιασμό, είναι πολύ μεγάλο το φάσμα. Τρελάθηκα, έπαθα σοκ όταν το άκουσα. Είμαι περήφανος για τη γενναιότητα των κοριτσιών που βγήκαν και μίλησαν και με συγκινεί τρομερά που βρήκαν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους κατάματα και να μιλάμε πλέον για αυτονόητα πράγματα”, είπε.

Ο Άγγελος Μπούρας, ο οποίος ήταν εκείνος που πάντρεψε τη Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, περιγράφοντας το επεισόδιο δήλωσε πως ήταν “ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές”.

“Η Λένα δεν κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. Για κακοποιητική συμπεριφορά τον κατηγορεί. Ήμουν παρών στο σκηνικό που συνέβη τότε στο θέατρο με την Κάτια Δανδουλάκη, στην παράσταση Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές. Έγινε ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Κατέθεσα στο Σωματείο ό,τι ζήσαμε εκείνο το απόγευμα στο θέατρο και θα πω τα ίδια και στον Εισαγγελέα”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα