Εθνικό Θέατρο: Ακύρωση παραστάσεων την Τετάρτη λόγω της 24ωρης απεργίας

Στιγμιότυπο από θέατρο
Στιγμιότυπο από θέατρο ISTOCKPHOTO

Όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Θέατρο, την Τετάρτη ακυρώνονται οι παραστάσεις: "Πονηρό πνεύμα", "Ματωμένος γάμος", "Αυτόχειρ!" και "Τρωίλος και Χρυσηίδα" λόγω της 24ωρης απεργίας.

 Λόγω της συμμετοχής των σωματείων ΣΕΕΘ και ΣΕΗ στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Τετάρτη 6 Απριλίου.

Συγκεκριμένα ακυρώνονται οι εξής παραστάσεις: «Πονηρό πνεύμα» του Νόελ Κάουαρντ στην Κεντρική Σκηνή, «Ματωμένος γάμος» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», «Αυτόχειρ!» του Νικολάι Έρντμαν στο Θέατρο Rex -Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» και «Τρωίλος και Χρυσηίδα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Rex- Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη».

ADVERTISING

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, οι θεατές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Ticket Services στο 2107234567 για αντικατάσταση του εισιτηρίου τους.

Εναλλακτικά, η επιστροφή του αντιτίμου σε όσους είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια γίνεται στα σημεία προπώλησης από όπου αγοράστηκαν.

Για τα εισιτήρια μέσω διαδικτύου οι θεατές θα πρέπει να στείλουν email στην διεύθυνση [email protected] αναφέροντας τον κωδικό συναλλαγής τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εθνικό Θέατρο

24Media Network