Ο John Malkovich στέλνει βίντεο και χαιρετάει το ελληνικό κοινό, λίγο πριν την άφιξή του στη χώρα μας

Ο John Malkovich
Ο John Malkovich JULIA WESELY

Δείτε το βίντεο με το οποίο ο John Malkovich χαιρετάει το ελληνικό κοινό λίγες ημέρες πριν την άφιξή του στην Ελλάδα για την παράσταση "The Music Critic".

Ο John Malkovich, ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς όλων των εποχών, καταφθάνει στη χώρα μας στις 6 Οκτωβρίου με το σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ "The Music Critic", που παρουσιάζεται στο Ηρώδειο σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού και ηθοποιού Aleksey Igudesman.

Λίγες ημέρες πριν την άφιξή του στην Ελλάδα για την παράσταση "The Music Critic" ο σπουδαίος ηθοποιός στέλνει βίντεο για να χαιρετήσει το ελληνικό κοινό, που του επιφυλάσσει θερμότατη υποδοχή.

"The Music Critic"

Ο Σούμαν "απλώς φαντάζεται τον εαυτό του συνθέτη", ενώ ο Μπραμς είναι "ένας μπάσταρδος χωρίς κανένα μουσικό χάρισμα" και ο Ντεμπυσσύ είναι "έτσι απλά, άσχημος".

παράσταση με Μάλκοβιτς
The Music Critic JULIA WESELY

Ο Aleksey Igudesman δημιουργεί ένα σαρδόνιο μείγμα από τις χειρότερες -και μάλλον απροσδόκητες- μουσικές κριτικές των τελευταίων αιώνων που γράφτηκαν από τους διασημότερους μουσικούς κριτικούς του κόσμου για μερικά από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας μουσικής και ο John Malkovich, με τρομερή επιδεξιότητα, ερμηνεύει το ρόλο του κακού κριτικού που πιστεύει ότι η μουσική του Μπετόβεν, του Σοπέν, του Προκόφιεφ και τόσων άλλων είναι απλώς κουραστική και θλιβερή.

παράσταση με Μάλκοβιτς
The Music Critic JULIA WESELY

Η βραδιά κλείνει με το «Βασανιστήριο του Malkovich», μια φρικτή κριτική που γράφτηκε κάποτε για τον ίδιο…

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά αποσπάσματα από μουσικές των Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Brahms, Schumann, Debussy, Prokofiev, Ysaÿe, Kancheli, Piazzolla και του δημιουργού της παράστασης Aleksey Igudesman. Στο εξαιρετικό μουσικό σύνολο που συνοδεύει τον John Malkovich συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο διάσημος πιανίστας Hyung-ki Joo.

The Music Critic
Το σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ "The Music Critic" παρουσιάζεται στο Ηρώδειο JULIA WESELY

Συντελεστές:

  • John Malkovich – Αφήγηση
  • Aleksey Igudesman - Violin 1
  • So-Ock Kim - Violin 2
  • Max Baillie - Viola
  • David Cohen - Cello
  • Hyung-ki Joo - Piano

H παράσταση παρουσιάζεται με ελληνικούς υπέρτιτλους

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα τελευταία εισιτήρια στο ticketservices.gr

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ηρώδειο
SHARE:

24Media Network