Τιτίκα Σαριγκούλη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε την αιτία θανάτου

Τιτίκα Σαριγκούλη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε την αιτία θανάτου
Facebook

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε χθες το βράδυ την ηθοποιό και αποκάλυψε σύμφωνα με τις πληροφορίες του, την αιτία του θανάτου της.

Η αγαπημένη μας γιαγιά Τιτίκα Σαριγκούλη, αξιόλογη ηθοποιός και συγγραφέας, έφυγε την Παρασκευή (22/1) από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.

Ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε το βράδυ της Παρασκευής την ηθοποιό και αποκάλυψε την αιτία του θανάτου της που ήταν βαρύ εγκεφαλικό.

Αντίο αγαπημένη μου Τιτίκα..Γνήσια αγωνίστρια, εμβληματική φυσιογνωμία, χιουμορίστα, εργατική, φιλότιμη, μαχητική. Έγινες πασίγνωστη και αγαπητή μεγάλη αλλά αυτό σε γέμισε ευτυχία… παίξαμε μαζί τα γεροντακια στον ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ και σε ταινιες…Στο Σωματειο και στο ΤΑΣΕΗ πάντα πρώτη και μπροστά.

Θα σε θυμάμαι πάντα γλυκιά μου γελαστή Τιτίκα. Έφυγες σήμερα μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό. Στις γιορτές ήσουνα μια χαρά.. Καλό ταξίδι” έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Αντίο αγαπημένη μου Τιτίκα..Γνήσια αγωνίστρια, εμβληματική φυσιογνωμία, χιουμορίστα, εργατική, φιλότιμη,μαχητικη.Εγινες…

Δημοσιεύτηκε από
Σπύρος Μπιμπίλας στις 
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα