Τρεις ρόλοι για τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Τρεις ρόλοι για τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μονοπώλησε τις lifestyle στήλες με τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη, όμως ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης επιστρέφει και παίζει τη φετινή σεζόν με τρεις ρόλους.

Αν κάποιο επίθετο ταιριάζει στον Γιώργο Παπαγεωργίου, αυτό είναι το πολυτάλαντος. Κι αυτό γιατί είναι εξαιρετικός και σαν ηθοποιός και σαν σκηνοθέτης και σαν μουσικός. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Απριλίου του 1981 και μητέρα του είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού. Σπούδασε marketing, όμως το καλλιτεχνικό γονίδιο που είχε μέσα του εκ γενετής ήταν τόσο έντονο που παράλληλα πέρασε και στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έχει δώσει σπουδαίες ερμηνείες σαν ηθοποιός, ενώ το 2015, πήρε και το σκηνοθετικό βάπτισμα στο θέατρο του Νέου Κόσμου με το ρομαντικό ανέβασμα “”Η Ωραία του Πέραν”. Ακολούθησαν και άλλες πολύ σημαντικές σκηνοθεσίες του, όπως ο “Αρίστος”, “Η Γιαννούλα η Κουλουρού”, “Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι” και “Ο Επιθεωρητής”.

Είναι όμως και μουσικός. Παίζει γιουκαλίλι το οποίο έμαθε μόνος του μέσω ίντερνετ και είναι ιδρυτικό μέλος και frontman του συγκροτήματος Polkar που δημιουργήθηκαν πριν από 7 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Το συγκρότημα πήρε το όνομά του μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει “μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα”. Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μονοπώλησε τις lifestyle στήλες των περιοδικών και των site με τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη (μία εκ των πρωταγωνιστριών των Άγριων Μελισσών), όμως πλέον επέστρεψε για τα καλά στα μουσικοτηλεοπτικόθεατρικά του καθήκοντα και ιδού τι ετοιμάζει!

Συναυλία Polkar στο Gazarte Roof Stage

Δημήτρης Μακρής

Οι Polkar επιστρέφουν ξανά στο Gazarte Roof Stage για μια ακόμα μοναδική βραδιά, το Σάββατο στις 4 Σεπτεμβρίου! Έχοντας κερδίσει τον τίτλο “ροκ σταρ με το στανιό” και χαρακτηριστεί ως “η feelgood εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις”, οι Polkar έρχονται να ξεσηκώσουν τη διάθεση μας με τις τρομπέτες, τα γιουκαλίλι και τις πανηγυρτζίδικες μελωδίες τους σε ένα εκρηκτικό live στην μαγευτική ταράτσα του Gazarte, κάτω από τον Αθηναϊκό ουρανό.

Οι Polkar είναι οι Γιάννης Κυρατσός στην ηλεκτρική κιθάρα, Λάζαρος Πλιάμπας στα τύμπανα και στα κρουστά, Γιάννης Μπέλος στο ηλεκτρικό μπάσο, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι και Γιώργος Παπαγεωργίου στη φωνή.

Info: Gazarte Roof Stage (Βουτάδων 32-34, Γκάζι)/ Ώρα προσέλευσης: 20:30/ Ώρα έναρξης: 21:30/ Αριθμημένες θέσεις 12€/ Free Seating 10€/ Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

Αρίστος για τρεις παραστάσεις τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Στα θεατρικά τώρα πέρα από τα χειμερινά του σχέδια που είναι πολλά και ωραία, ο Γιώργος Παπαγεωργίου επιστρέφει με τον “Αρίστοστα ανοιχτά θέατρα της Αττικής για τρεις παραστάσεις μέσα στον Σεπτέμβριο. Η βραβευμένη αυτή παράσταση που πρωταγωνιστεί η μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, έχει κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου».

Εννέα χαρακτήρες που συνδέονται με τον Αριστείδη Παγκρατίδη, μέσα από τις χειμαρρώδεις, υποβλητικές εξομολογήσεις τους, μιλώντας διαφορετικές γλώσσες, ανάλογα με τα βιώματα, τον χαρακτήρα και τον ρόλο τους, συνθέτουν το προφίλ του Αρίστου.

Συντελεστές της παράστασης: Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαγεωργίου/ Διασκευή: Θεοδώρα Καπράλου/Μουσική Σύνθεση: Γιώργος Δούσος/Μουσικός επί σκηνής: Γιώργος Δούσος/Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου/Κίνηση: Μαρίζα Τσίγκα/Σκηνογραφική/Ενδυματολογική επιμέλεια: Κατερίνα Αριανούτσου/Φωτογραφίες: Δομνίκη Μητροπούλου/Υπεύθυνη περιοδείας: Έφη Χριστοδουλοπούλου. Παίζουν: Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιάννης Λεάκος, Ιωάννης Αθανασόπουλος

Ιnfo: 17 Σεπτεμβρίου: Πειραιάς – Βεάκειο Θέατρο/ 18 Σεπτεμβρίου: Κορυδαλλός – Θέατρο Θανάσης Βέγγος/ 20 Σεπτεμβρίου: Βριλήσσια – Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη/ Προαγορά εισιτηρίων μέσω ticketservices.gr.

Σκοτεινή Θάλασσα στο Mega

Τέλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι παράλληλα ένας από τους πρωταγωνιστές της νέας τηλεοπτικής σειράς «Σκοτεινή Θάλασσα», που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς: Ένας χημικός με διεθνή καριέρα, που ζει στο εξωτερικό, πληροφορείται για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Τώρα πρέπει να επιστρέψει σε μια πόλη που τον εγκατέλειψε και την εγκατέλειψε κι αυτός, δύο χρόνια πριν, το Μεσολόγγι. Θα παλέψει με τα φαντάσματα του παρελθόντος κι ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ: την εξαφάνιση της κοπέλας του. Όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι ήταν ο ένοχος. Δεν ήταν, όμως, αρκετά για να καταδικαστεί. Όλος ο κόσμος ήταν εναντίον του, ακόμα και η ίδια του η οικογένεια. Έτσι, αναγκάστηκε να φύγει από το Μεσολόγγι και να κάνει μια νέα αρχή στο Παρίσι. Άλλος ένοχος δεν βρέθηκε. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Η οικογένεια της κοπέλας ελπίζει ακόμα…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα