Καλημέρα! Η λέξη που αλλάζει την καθημερινότητα με ένα βιβλίο που θα σας φτιάξει τη διάθεση

Καλημέρα! Η λέξη που αλλάζει την καθημερινότητα με ένα βιβλίο που θα σας φτιάξει τη διάθεση
Καλημέρα το νέο βιβλίο του Γιάννη Ζευγώλη

Καλημέρα! Το 4ο βιβλίο του Γιάννη Ζευγώλη είναι γεγονός από τις εκδόσεις Νίκας

Ένα διαφορετικό βιβλίο βρίσκεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία από σήμερα και μας έκανε εντύπωση. Το όνομα αυτού: Καλημέρα! Ο τίτλος σου τραβάει την προσοχή από την πρώτη στιγμή και σε κάνει να διαβάσεις απευθείας το οπισθόφυλλο για να δεις τι πραγματεύεται.

Ο πρωταγωνιστής του βιβλίου διαμορφώνει ένα κίνημα με όχημα την καλημέρα που έχει χαθεί από τη ζωή μας. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι διαβάζεται απνευστί και μόλις ολοκληρώσετε το βιβλίο θα ξεκινήσετε να λέτε την καλημέρα στους φίλους, τη γειτονιά, σε ανθρώπους που έχετε καιρό να κοιτάξετε στα μάτια και να τους πείτε καλημέρα με την καρδιά σας.

Καλημέρα το νέο βιβλίο του Γιάννη Ζευγώλη

Εσύ πόσο εύκολα θα την χαρίζατε στον άστεγο της γωνίας, σε εκείνον που σε πλήγωσε ή στην πεθερά σου; Άραγε πόσες καλημέρες δεν είπαμε χαμένοι στην απρόσωπη καθημερινότητά μας; Πόσους ανθρώπους προσπεράσαμε, πόση αγένεια κι απαξίωση αναθρέψαμε; Και τι θα γινόταν αν, κάποια μέρα, συνασπίζονταν όλοι οι υπέρμαχοί της, όπως στο «Καλημέρα!» του Γιάννη Ζευγώλη;

Αν διεκδικούσαν το δικαίωμα στο να λέμε και να ακούμε την καλημέρα; Μήπως τότε η ζωή μας θα γινόταν πιο ουσιαστική; Μήπως τελικά αυτή είναι η αλλαγή που χρειάζεται η αποξενωμένη κοινωνία που χτίσαμε; Ας δοκιμάσουμε με αφορμή το «Καλημέρα!» από αυτό το καλοκαίρι.

Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Καλημέρα και στο Instagram όπως και στο facebook και να δώσετε μία ψήφο εμπιστοσύνης στο βιβλίο αλλά και σε ένα ρεύμα που είναι υπό διαμόρφωση.

Ο Γιάννης Ζευγώλης γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1978 στην Αθήνα. Κατάγεται από την Απείρανθο της Νάξου. Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Φιλοσοφική Σχολή της Αθήνας και συνέχισε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή Αθηνών. Απέκτησε ειδίκευση στη Μετάφραση.

Ο Γιάννης Ζευγώλης

Προηγούμενα βιβλία του: Λογοχανείο, συλλογή Διηγημάτων, Αστεγοσκόπιο, Συλλογή Διηγημάτων, Ο Κρεμάστρας, Σπονδυλωτό αφήγημα.

Συμμετείχε δύο φορές μέχρι σήμερα στην εκπομπή «Άξιον Εστί» του Βασίλη Βασιλικού. Το Μονόπρακτο με τίτλο «Το σπίτι του Κωφού Ηθοποιού» διαβάστηκε στο Ηρώδειο. Στη βραδιά sleep out που οργανώθηκε στην Αθήνα για τους αστέγους ανέβηκε το θεατρικό του έργο «Οι Νεοσύλλεκτοι» και την επόμενη χρονιά το μονόπρακτο «Όταν οι Θεοί ξεσπάνε».

Το «Λογοχανείο» ανέβηκε με επιτυχία στο Θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία Ζωής Ξανθοπούλου. Έγραψε τα κείμενα για το Roadtrip 2 και ήταν ένας από τους δύο συγγραφείς του Roadtrip 3 της Βιολέττας Γύρα. Το 2016 ανέβηκε το θεατρικό του έργο «Οδός Αστέγων» στο Θέατρο Κωφών Ελλάδος σε σκηνοθεσία Βασίλη Βυλαρά.

Συνεργάστηκε στενά με τον Γιάννη Ζουγανέλη στο Φόρτσα Πατρίδα. Μιλάει Νοηματική, Γαλλικά, Αγγλικά, Ιταλικά. Έχει γράψει πλήθος διαφημιστικών σεναρίων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών. Εργάζεται ασταμάτητα στον χώρο της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας από το 2000. Είναι παντρεμένος με τη Μαρίζα Αρώνη και έχει δύο παιδιά, το Μάνο και τον Χρήστο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα